Concurs cu cântec la CSM


Trei persoane şi-au depus candidatura pentru şefia Clubului Sportiv Municipal Târgu-Jiu. Este vorba de Dan Marinescu, Florin Bejinaru – directorul Centrului de copii şi juniori de la Pandurii şi fostul portar Robert Bălăeț, ex-director sportiv la Pandurii. Dintre acestea, una a fost respinsă pe motiv că nu a fost îndeplinită condiția de a avea 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitarii funcției. Proba scrisă a concursului este programată pentru 24 septembrie.

Printre cele trei persoane care s-au înscris la concursul privind ocuparea funcției de director al Clubului Sportiv Municipal Târgu-Jiu se numără și Robert Bălăeț, fost fotbalist și director sportiv la Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. Acesta și-a depus dosarul în ultima zi, 10 septembrie, fapt ce denotă că nu a fost foarte decis de a candida. Cu toate acestea, fostul pandur spune că este pregătit și că are un proiect solid și argumentat. ”Am un proiect solid, argumentat, și experiența necesară pentru a-l pune în practică. Provin din lumea sportului, am crescut și managerial la Pandurii, unde am ocupat funcția de director sportiv. Vreau ca împreună cu oameni dedicați orașului să oferim un prezent și un viitor sportiv urbei. Să rămână ceva după noi, prin rezultate și sportivi, copii din Târgu-Jiu care merită șansa de a putea să-și urmeze visurile, pasiunea, o carieră, aici, acasă”, a declarant Robert Bălăeț.
Dintre cele trei persoane înscrise la concurs, una a fost respinsă în urma selecției dosarelor. Este vorba de Bejinaru Florin care a fost respins de comisia de concurs, deoarece nu a îndeplinit condiția de a avea 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitarii funcției publice.
În cazul în care candidații vor fi declarați admiși la proba scrisă, aceștia vor participa la proba interviu, în cadrul căreia se va susţine şi Proiectul de management.

loading...
Loading...

Citește și

Bogoi, după eşecul cu Craiova lui Mititelu: „Suntem îngrijoraţi, dar sper să ne descurcăm”

Pandurii a încheiat seria partidelor amicale cu o nouă înfrângere. Pe terenul sintetic din Târgu …

Un comentariu

  1. Doamne, cate invarteli pe Romanescu asta! N-ar strica sa fie intrebat de ziaristi cum si mai ales prin cine l-a adus pe Balaet sa candideze (fiindca domnul primar l-a adus!) sa candideze pe un asa post mult prea mare ptr. palaria sa si poate si motivele pentru care a facut asta. Si de ce se amesteca in concursuri pe posturi etc. Sa nu mai amintim de prostia omeneasca de care s-a umplut la refuz Marcelino, stiut fiind faptul ca un Balaet nu se va dezbara niciodata de „bunul” obicei de a se umfla in pene dezvaluind si pe mama si pe tata in atari carciumioare unde-si face veacul seara de seara.
    Urandu-le „succesuri” candidatilor, nu pot sa nu-i adresez batranului Bala urmatoarea intrebare: Să rămână ceva după noi, zice dumnealui prin rezultate și sportivi, copii din Târgu-Jiu care merită șansa de a putea să-și urmeze visurile, pasiunea, o carieră, aici, acasă… Upss, aici m-ati pierdut, domnule Balaet. Una zici si alta faci! Unde e acest acasa ptr domnia ta de vreme ce furi la propriu jucatorii formati la Tg Jiu contra unor sume deloc onorabile si netaxate de stat, chiar de aici de-acasa? Nu ptr. performanta, ci doar ptr propriul buzunar. Sa fie asta unul din punctele proiectului tau pentr clubul urbei? Scuze, al unui Eugen, care nu de profesionist a plecat de la Pandurii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.