Concurs de-a-ndoaselea la o carieră a CEO! Pentru un post de șef serviciu


La Cariera Lupoaia aparținând Complexului Energetic Oltenia a avut loc ieri prima probă, cea scrisă, a unui concurs pentru ocuparea postului vacant de șef serviciu mecanic-energetic. Trei candidați s-au înscris în concurs, unii fiind susținuți pe linie politică dinspre PSD și ALDE. Interesant este că după proba de ieri rezultatele nu s-au anunțat nici măcar candidaților, comisia spunând că abia după proba de interviu de astăzi se va cunoaște cât a obținut fiecare la scris. Salariați ai unității miniere spun că, de fapt, câștigătorul este deja cunoscut, având carnet de partid.

Cei trei candidați care au susținut marți proba scrisă sunt: Dumitru Murgilă fost șef de secție, Claudiu Săvescu care a mai ocupat funcția de inginer șef acesta fiind, în prezent, inginer simplu la compartimentul mecanic al carierei și inginerul Albici, fost CFL-st, venit de la subteran la carieră, în prezent inginer la EMC Motru. Rezultatul la proba de ieri nu a fost afișat, nici măcar candidații neștiind cum au fost punctați de comisia de concurs, dar toți au intrat la proba de azi, cea orală.
Comisia le-ar fi spus celor trei, că rezultatul la scris îl vor afla abia după ce vor susține proba de interviu. Regula este ciudată și dă posibilitatea unor supoziții deloc fericite pentru comisia de concurs, cu atât mai mult cu cât s-ar cunoaște că unul dintre candidații e ,,cu stea în frunte”.
Salariații unității așteaptă însă curioși să vadă cum se va termina concursul astăzi, făcând pronosticuri în legătură cu susținerea politică a unuia sau altuia dintre candidații la postul de conducere.

loading...
Loading...

Citește și

Directori menținuți ilegal în funcții la Serviciul de Ambulanța Gorj

Ministerul Sănătății a dat aviz negativ pentru doi dintre directorii Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: