Concurs de chimie organică pentru elevii de clasa a XII-a

elevi2
Elevii gorjeni de clasa a XII-a se pot înscrie la prima ediţie a unui concurs de chimie organică organizat de Facultatea de Chimie Industrială şi Ingineria Mediului din cadrul Universităţii Politehnică Timişoara.

Facultatea de Chimie Industrială şi Ingineria Mediului din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara organizează Concursul de Chimie Organică – ChOTM 2014. Manifestarea are ca obiective asigurarea unei tranziţii optime a absolvenţilor de liceu spre învăţământul superior, pregătirea examenului de bacalaureat şi evaluarea cunoştinţele de chimie organică ale candidaţilor în perspectiva construirii unei cariere profesionale în domeniile: chimie, biochimie, inginerie chimică, ingineria mediului, ingineria produselor alimentare, medicină, medicină dentară şi farmacie. Concursul va avea loc în două runde ce se vor desfăşura în intervalul 27 februarie – 27 martie. Runda finala se va desfăşura la Timișoara în perioada 28-30 martie. Perioada de înscriere este 03 februarie– 20 martie. Înscrierea se va face on-line, prin completarea formularului de înscriere disponibil pe site-ul Facultăţii de Chimie Industrială şi Ingineria Mediului. Pe acelaşi site poate fi găsit şi regulamentul de organizare al concursului, detalii despre concurs, cât şi o culegere cu probleme similare celor de la concurs.

Loading...

Citește și

DECIZIE! S-au închis școlile la Prigoria!

Prefectul județului Gorj, Cristinel Rujan, a anunțat, joi, că s-a luat decizia, la nivelul Comitetului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.