duminică , 26 ianuarie 2020 - 10:15

Concurs de lucrări literare de scurte dimensiuni „Flash Europa 28”

concurs

Direcția Generală de Relații Internaționale și Europene, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și librăria Bookworm din Beijing, lansează concursul de lucrări literare contemporane de scurte dimensiuni „Flash Europa 28”.

Statele membre ale Uniunii Europene au fost invitate, în cadrul reuniunii lunare a consilierilor culturali de la Beijing – desfășurată în luna aprilie a acestui an, să lanseze prin canalele interne un concurs de lucrări literare contemporane de scurte dimensiuni (flash fiction, maximum 500 de cuvinte). Astfel, 28 de state membre UE participă cu lucrări ale prozatorilor tineri, sub 28 de ani, pentru o prezentare a creațiilor lor pe durata a 28 de săptămâni în China. Lucrările vor fi prezentate on-line în cadrul mai multor platforme populare în China, timp de o săptămână.
Termenul-limită de depunerea lucrărilor, atât în limba română, cât și în limba chineză, este 1 august.

loading...
Loading...

Citește și

Tot ce trebuie să știi despre declarația unică 2020

Declaraţia unică are câteva modificări faţă de cea de anul precedent. Este vorba despre Declarația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.