miercuri , 26 februarie 2020 - 19:21

Concurs la IPJ Gorj, pentru postul de șef al unui birou din cadrul Serviciului Criminalistic


Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Gorj organizează un nou concurs, de această dată pentru ocuparea funcţiei de şef al Biroului de investigare tehnico-științifică a locului faptei, din cadrul Serviciului Criminalistic, prevăzută cu gradul profesional de subinspector de poliţie, cu recrutare din sursă internă. Examenul va avea loc la sediul IPJ Gorj, pe 10 octombrie, la ora 11.00 şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecție: un interviu structurat pe subiecte profesionale. „Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat 《admis》 candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00. Interviul va fi înregistrat audio şi/sau video”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj. Înscrierile la concurs se fac personal, în zilele lucrătoare, la Serviciul Resurse Umane, pe bază de raport, până la data de 16 septembrie. Testarea psihologică a candidaţilor se va desfăşura la Centrul de Psihosociologie al MAI, din Bucureşti, la o dată care va fi comunicată în timp util de către secretarul comisiei. Biroul de Investigare Tehnico-Ştiinţifică a Locului Faptei asigură cercetarea amănunţită şi completă a întregului câmp al locului producerii evenimentului, prin fixarea tuturor aspectelor constatate, căutarea, descoperirea, prelevarea, ambalarea şi conservarea tuturor categoriilor de urme şi mijloace materiale de probă, prelucrarea şi exploatarea urmelor, precum şi întocmirea în termenul stabilit a planşelor fotografice cu aspectele şi urmele ridicate de la locul faptei, videofilmărilor şi, după caz, a schiţelor. Biroul face parte din cadrul Serviciului Criminalistic, unde șef este comisarul Petre Sprîncenatu.
Loading...

Citește și

Studenta izolată la spitalul din Târgu-Jiu nu are coronavirus

Reprezentanţii Prefecturii Gorj au transmis, miercuri dimineața, că rezultatul analizelor efectuate la București pentru determinarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.