Concurs la IPJ Gorj


Inpectoratul de Poliţie Judeţean Gorj organizează un nou concurs, de această dată pentru încadrarea directă a unei funcții vacante de specialist, respectiv agent II, în cadrul Serviciului Logistic, Compartimentul Administrarea Patrimoniului Imobiliar, cu recrutare din sursă externă. Înscrierea candidaţilor se va face în perioada perioada 06– 13 septembrie 2018, la sediul IPJ Gorj. „Concursul va consta în desfăşurarea unui test scris, de tip grilă, elaborat de către Comisia Centrală din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, din tematica şi bibliografia recomandată, având ca scop verificarea cunoştinţelor de specialitate pe care le au candidaţii şi va avea loc la data de 3 noiembrie 2018. Durata de rezolvare a testului este de trei ore, începând cu ora stabilită în graficul de concurs. Pentru a fi declarat admis, candidatul trebuie să obţină minimum nota 7,00. Candidaţii care nu au obţinut minimum nota 7,00 vor fi declaraţi 《respins》. Ora şi locul unde se va desfăşura proba scrisă se vor stabili, în funcţie de numărul candidaţilor, şi se vor comunica acestora prin postarea unui anunţ ulterior pe pagina de Internet și la avizierul unității. Rezultatul la proba scrisă se poate contesta, o singură dată, în termen de 24 de ore de la afişare, iar contestaţiile se depun la secretariatul Serviciului Resurse Umane din Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, cu sediul din strada Traian Nr. 2, municipiul Târgu-Jiu”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj.
loading...
Loading...

Citește și

Un polițist din Gorj, cu familia la emisiunea „Ce spun românii”: Cabral: „Îi place să cânte în baie și consideră că are voce”

Un polițist din cadrul IPJ Gorj, Elvis Găvănescu, a participat, joi, cu familia, la emisiunea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: