Concurs Naţional de Chimie „Coriolan Drăgulescu”

eleviUniversitatea „Politehnica” din Timişoara, Facultatea de Chimie Industrială şi Ingineria Mediului, Liga Studenţilor Chimişti din Timişoara, Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş şi Societatea de Chimie din România invită elevii din clasele IX-XII, împreună cu profesorii coordonatori, să participe, în perioada 9-11 mai 2014, la cea de-a V-a ediţie a Concursului Naţional de Chimie „Coriolan Drăgulescu”, manifestare organizată la Timişoara.
Concursul este un omagiu adus academicianului Coriolan Drăgulescu (1907-1977), fondatorul Facultăţii de Chimie Industrială şi Ingineria Mediului din Timișoara şi primul decan al acesteia. Competiția construiește un cadru competitiv în care participanții să-și testeze gândirea logico-chimică dezvoltată și să-și evalueze competențele dobândite. Concurenții care se vor evidenția cu rezultate foarte bune în urma probei teoretice, vor fi recompensați cu premii. Potrivit organizatorilor, pe lângă componenta competițională a evenimentului, există și o componentă instructivă al cărei rol este de a reda o imagine cât mai clară și cât mai completă a ceea ce înseamnă munca depusă în domeniile vaste ale chimiei.

loading...
Loading...

Citește și

Tot ce trebuie să știi despre declarația unică 2020

Declaraţia unică are câteva modificări faţă de cea de anul precedent. Este vorba despre Declarația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.