miercuri , 26 februarie 2020 - 18:04

Concurs obscur pentru cinci posturi de muncitori necalificați! Directorul uzinei, arătat cu degetul!

Un concurs pentru ocuparea a cinci posturi de muncitori necalificați la insolventa Uzină de Agent Termic și Alimentare cu Apă, care va avea loc astăzi, la ora 10.00, este indicat drept obscur pe un grup de socializare din Motru. „Concursul este doar de ochii chiori ai lumii, posturile fiind deja acontate pe criterii de apartenență politică (PSD) sau de rudenie’’, spun cei care cred că această competiție are deja câștigători, vinovat fiind finul fostului primar Dorin Hanu, Eugen Corcoață, director al uzinei.

„Finul tovarășului Hanu, celebrul specialist în a băga societăți în insolvență, Eugen Corcoață, a patentat o metodă specială, așa, ca el. Organizează concursuri de angajare pe care le anunță în ziare obscure, anunțurile nu apar nici la avizierul societății, nici pe pagina de internet’’, se indică pe grupul de socializare, cu completarea că posturile s-ar da doar pe baza carnetului de partid.
Cert estre doar că S.C. UATAA Motru S.A. organizează mare concurs pentru ocuparea a 5 posturi de ,,muncitori necalificați,, în data de 2 decembrie, ora 10, iar miza parcă că nu există. Și totuși…
„Nerespectând nicio procedură legală sunt angajați cei care trebuiau angajați, și apoi, constatându-se calitățile excepționale, sunt promovați ca lacatuși mecanici, electricieni, sudori sau agenți de pază. Nesimțirea nu are limite, grupul de interese PSD își continuă fără griji apucăturile. Nu le pasă de lege, sau de organele statului (parchet, poliție). Motrenii privesc. Uneori cu indiferență, copiii le pleacă în străinătate sau în Banat. Poate dacă ar participa la concursurile măsluite, dacă ar contesta, dacă ar sesiza des instituțiile abilitate, poate ceva s-ar mișca’’, se critică în același loc.
Rămâne de văzut dacă supozițile se confirmă, cu atât mai mult cu cât nu se indică, deocamdată, și numele câștigătorilor și legăturile lor cu PSD.

Loading...

Citește și

Panică doar pentru unii la Peșteana de coronavirus! Vecinul primarului și vărul vicelui de Bîlteni ară nepăsători în albia majoră a Jiului

Legea interzice efectuarea de lucrări în albia majoră a Jiului dar, cu toate acestea la …

Un comentariu

  1. Oare ,unde am ajuns daca si pentru muncitori necalificati se organizeaza concurs? Ce s-ar intampla in Romania daca se intorc cei peste 3 milioane de romani plecati in strainatate la munca? Noi ne plangem de lipsa fortei de munca dar avem someri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.