Concurs pentru ocuparea mai multor posturi la Spitalul Județean

spitalul-judetan-targu-jiu

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu va organiza în perioada următoare concurs pentru ocuparea mai multor posturi de medici și asistente medicale, pentru a combate lipsa de personal.
„Am luat hotărârea de a scoate la concurs două posturi de medici, unul de cardiolog, celălalt de neurolog, dar şi mai multe posturi de asistenţi medicali. Totodată, urmează să angajăm şi două persoane pentru compartimentul administrativ. Acestea sunt primele măsuri pe care le putem lua cu privire la deficienţele privind personalul. În funcţie de bugetul aprobat, o să mergem pe scoaterea la concurs a cât mai multe posturi din partea medicală, în primul rând. În ceea ce priveşte posturile de medici, deja a fost aprobată hotărârea în comitetul director, iar personalul face demersurile legale pentru a le scoate la concurs”, a precizat managerul SJU. De asemenea, tot în perioada imediat următoare, potrivit lui Tiberiu Tătaru, colonoscopul și endoscopul vor fi reparate. Dacă costurile de reparație vor fi mari, vor fi achiziționate alte aparate medicale. „Lipsurile sunt destul de mari, în acest moment avem colonoscopul, dar şi endoscopul, care nu funcţionează şi care pericilitează oarecum activitatea spitalului, pentru că pacienţii nu pot beneficia de aceste servicii. Urmează să luăm măsurile necesare pentru a le repara sau achiziţiona altele noi, acestea fiind necesare pentru funcţionarea unui spital de urgenţă”, a declarat Tiberiu Tătaru, managerul interimar al Spitalului Judeţean Târgu-Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

Târgujieni, MURIȚI liniștiți, incompetenții sunt tot la încasare! Securitatea şi siguranţa civică, la voia întâmplării! Primarul municipiului Tg-Jiu, șeful Poliției Locale, prefectul județului, inspectorul șef al IPJ Gorj și membrii ATOP, INEXISTENȚI!

Insulița Jiului – cartierul Bicaz – municipiul Tg-Jiu, este locul unde se poate muri în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.