CONCURS pentru postul de MANAGER al SJU. Când va fi organizat


Şefii judeţului au demarat procedurile pentru organizarea concursului pentru postul de director al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu.

Cea mai importantă unitate spitalicească din judeţ este condusă, în acest moment, interimar de directorul financiar, Dumitru Vienescu. Gigel Capotă susţine însă că are încă mandat pentru a conduce spitalul. Deocamdată, fostul manager se află în concediu de odihnă. Între timp, şefii judeţului au început demersurile pentru a organiza concurs pentru postul de director. Cosmin Popescu spune că, cel mai probabil, ar putea avea loc la sfârşitul lunii ianuarie. “Vineri, a fost făcută modificarea către secretariatul Consiliului de Administraţie. Zilele următoare, se va stabili data şedinţei Consiliului de Administraţie, consiliu care va trebui să stabilească procedura de concurs, termenele de depunere a dosarelor, termenele limită în care se vor analiza proiectele de management. Deci, cu siguranţă, săptămâna aceasta, vom avea parcursul clar pe termene, pe date exacte în ceea ce priveşte organizarea unui nou concurs pentru Spitalul Judeţean de urgenţă, care va fi, cel mai probabil, către sfârşitul lunii ianuarie”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

SDN Târgu-Jiu are un nou ȘEF. Cum REACȚIONEAZĂ Tudor

Inginerul șef Bogdan Chelaru i-a luat locul lui Ion Tudor, care a fost transferat la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.