Concurs șchiopătat la spitalul municipal! O asistentă a EMC Motru a luat puțin peste 5 la scris dar, nota cea mai mare la proba practică


Scoaterea la concurs a trei posturi de asistenți medicali debutanți la Spitalul Municipal Motru-Compartimentul Ortopedie Traumatologie a adus la linia de start, în această lună, 31 de persoane. La proba scrisă au intrat însă 21, dar au mers mai departe la scris doar 8, notele fiind cuprinse între 5,85 și 7,28. Printre candidate care au ajuns la proba practică este și o asistentă de la EMC Motru patroana unei cofetării, dar și o asistentă care cu doi ani în urmă și-a dat demisia din post, obligată, spun unii, de niște evenimente cu conotații penale. Patroana, de 5,60 la scris a reușit să obțină însă 8.00 la proba practică.

Cea mai mare notă la scris a fost obținută de Nicoleta Bejinariu, salariată a Policlinicii Motru, în post de asistent medical. Respectiva candidată a dovedit că are abilități și a obținut și nota 7,28 la scris. Următoarele au fost Peptan Carmen, Popescu Diana Adina și Pasăre Victoria.
Pe ultimul loc la scris s-a aflat Sănătescu Octavia care abia a trecut de linie cu 85 de sutimi, patroana cofetăriei din Motru reușind însă, spre umirea contracandidatelor, să ia maximul de puncte din concurs la proba practică.
Marinescu Luminița Florentina fostă salariată a unității medicale u doi ani în urmă a obținut 5,19 la scris și a picat proba practică cu nota 4.80.
Interviul se va susține pe 26 martie, dar la acesta vor intra Sănătescu, Bejinariu, Peptan, Pasăre și Floarea Nioleta.

Loading...

Citește și

PSD nu se poate decide, între „Cipriano Ronaldo” și „Adriano Neymar”, pe cine sacrifică în confruntarea cu „Messi” Romanescu! Gabriel Coica, candidatul ProRomânia la Primăria Tg-Jiu!

Pro România filiala Gorj a stabilit, joi, candidatul care va intra în cursa electorală pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.