duminică , 20 octombrie 2019 - 11:37

Concursul de la Serviciul Rutier Gorj, câștigat de o femeie


După o luptă acerbă pentru postul scos la concurs de Serviciul Rutier Gorj, cel de operator-controlor date, câștigătoare a fost declarată o femeie care a reușit să obțină 78 de puncte, 79 la proba scrisă și 77 la interviu. Aceasta va lucra în cadrul Compartimentului “Sistematizare, control tehnic, legalitatea transporturilor și suport”, iar numele ei nu a fost făcut public. În total, 26 de persoane s-au înscris la concurs, însă numai 19 au reușit să treacă de prima probă, testul psihologic. Testul scris a fost susținut pe 7 martie și interviul pe 12 martie. Proba scrisă a constat în rezolvarea unor teste-grilă, iar criteriile de evaluare pentru stabilirea interviului au fost: abilităţi şi cunoştinţe impuse de funcţie; capacitatea de analiză şi sinteză; motivaţia candidatului; comportamentul în situaţiile de criză; iniţiativă şi creativitate”. Pentru fiecare probă a concursului, punctajul a fost de maximum 100 de puncte.
Punctajul final s-a calculat ca medie aritmetică a punctajelor obţinute la proba scrisă şi interviu.


loading...
Loading...

Citește și

Tragedie fără margini! O tânără din Țicleni a murit la câteva ore după ce a născut prin cezariană! Mesajul emoționant al soțului ei

O tânără de 21 de ani, din Țicleni, a murit, miercuri seara, la o unitate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: