Concursul Naţional de Eseuri „Economia privită prin ochii mei” la UCB

cort-UCB-ziua-asistentului-(3)

Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a organizat pe 20 aprilie, ediţia I a Concursului Naţional de Eseuri „ECONOMIA PRIVITĂ PRIN OCHII MEI”.
Acesta are drept scop promovarea excelenței, viziunii și spiritului creator al elevilor din clasele a IX-a – a XII-a, care sunt interesați de domeniul științelor economice, administrarea afacerilor, management, finanțe sau contabilitate. Participarea la eveniment reflectă conectarea tinerilor la realitățile sociale și economice ale lumii în care trăiesc, dar și capacitatea lor de a identifica critici constructive ale acestei realități, oportunități și perspective de evoluție pozitivă și durabilă. Diversitatea ideilor, pornind de la elemente de tip fundamental în construcția economico-socială precum capitalul sau munca și până la aspecte privind consumul și schimbările la nivelul stilului de viață al omului actual, atestă cât de ample sunt preocupările tinerilor privind prezentul în care trăiesc și cât de mari sunt întrebările și provocările pe care le lansează pentru viitor. La acest eveniment ştiinţific şi-au anunţat participarea elevi din diferite colegii și licee din ţară (Bucureşti, Giurgiu, Slatina, Paşcani, Târgu Jiu, Horezu, Motru, Mătăsari, Bumbeşti-Jiu, Roşia Jiu, Turceni) şi din Chişinău – Republica Moldova. În cadrul concursului au fost acceptate spre susţinere 49 eseuri, iar pentru cele mai bune vor fi acordate 13 premii în bani, cu sprijinul sponsorilor: BRD Groupe Societe Generale, SC Artego SA şi SC NAD-EILI SRL.

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO de prezentare a activității polițiștilor gorjeni, realizat cu ocazia Zilei Poliției Române!

A devenit deja o tradiție ca „Ziua Poliţiei Române” să fie sărbătorită împreună cu cetățenii, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.