Concursuri de amorul artei la Spitalul Motru! Candidații dau buluc, dar sunt picați pe capete


La Spitalul Motru, după ultimele scandaluri care s-au lăsat cu plângeri penale, unii candidați ajungând la anchetatori pentru că au considerat că au fost furați la concursul pe post, nu mai promovează nimeni. Ultimul concurs, cu 13 candidați, s-a terminat așa cum a început, adică cu toți sub linie, situația rămânând identică și după contestații.

Ultimele trei concursuri organizate pentru posturi vacante de asistenți la Spitalul Motru au fost un eșec pe linie pentru candidații care și-au pus speranțe că vor prinde un loc de muncă bine plătit în unitatea medicală. Concursurile au fost un fiasco, candidații nereușind, cel puțin la ultimul, să treacă de nota 5 la scris, adică de 50 de puncte. Chiar și după contestații situația nu s-a schimbat prea mult, în timp ce organizatorii dau din umeri.
Directorul unității, Alin Efrim, spune că spitalul necesită salariați și că posturile trebuie ocupate dar nu spune și când se va întâmpla asta, comisia de concurs suflând în iaurt, după ce în localitate s-a vorbit prea mult că posturile sunt plătite gras.
De altfel, câțiva consilieri locali au cerut să fie lăsați observatori la aceste concursuri, dar solicitarea lor a rămas fără răspuns.

loading...
Loading...

Citește și

Directori menținuți ilegal în funcții la Serviciul de Ambulanța Gorj

Ministerul Sănătății a dat aviz negativ pentru doi dintre directorii Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: