sâmbătă , 18 ianuarie 2020 - 16:46

Concursurile din Spitalul Motru, sub lupa unei comisii aprobate de Ministerul Sănătății! Sora medicului Bololoi a picat a treia oară


O comisie stabilită de Consiliul Local Motru, în baza unei aprobări a Ministerului Sănătății, verifică în aceste zile concursurile care au avut loc, în ultimul timp, în unitatea medicală. Asta, după ce mai multe reclamații legate de concursurile în cauză au ajuns atât la minister cât și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru. Verificările comisiei au avut loc în același timp cu susținerea probei scrise la concursul pentru ocuparea unui post de asistent medical debutant la Cabinetul Pediatrie, concursul fiind reluat a doua oară, după ce candidatele înscrise au picat toate la scris. Ș de data asta, sora medicului internist Bololoi, de care se vehicula că ar fi avut postul asigurat, s-a înscris în concurs, dar, deși prima dată a picat proba cu nota doi și ceva acum a picat cu 3,39.

La Spitalul Orășenesc Motru s-a susținut pe data de 19 noiembrie proba scrisă pentru ocuparea postului vacant de asistent debutant-Cabinet Pediatrie, organizat a doua oară de unitatea medicală. Doar două din cele 13 candidate a obținut notă peste 5.00 la proba scrisă, urmând să treacă la proba practică și la cea de interviu, unitatea fiind cunoscută pentru folosirea acestor probe, cu întrebări ilare, pentru eliminarea celor neagreați. Proba scrisă a fost picată a doua oară de sora medicului internist Bololoi, care a încercat, de fapt, pentru a treia oară, să prindă un post de asistent debutant la spital.
Organizatorii concursului sunt însă precauți deoarece în unitate, în baza unei adrese a Ministerului Sănătății, CL Motru a fost formată o comisie mixtă care verifică toate concursurile cu probleme din ultima perioadă. Deși comisia a solicitat, în scris, ca spitalul să-i pună la dispoziție toate documentele, lucrările, înregistrările-video-audio de la concursurile contestate, o parte fiind prezentate în presa locală, spitalul e zgârcit la transparență. De altfel, nici pe site, nu este trecută comisia de concurs la niciunul dintre probele susținute, acolo apărând doar niște semnături indescifrabile.
Rămâne de văzut dacă jurista și managerul spitalului vor pune totuși la dispoziția comisiei, în ultimul ceas, cele solicitate. De altfel, comisia stabilită cu acest scop trebuie să realizeze un raport pe care trebuie să-l prezinte CL în ședința ordinară din această lună.

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

Un comentariu

  1. Lasa ca o stim pe jurista. E pe mana cu directorul, ei hotarasc pe cine angajaza la spital si cine nu este angajat, asta bineinteles dupa ce ai dat suma. Dar sa nu credeti ca iau banii de la oricine ci sunt foarte precauti, he he he nene. Nu-i asa de simplu sa-i prinzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.