Condescu a tras ţeapă acţionarilor Pandurii

condescu1

Marin Condescu şi Sorin Olaru (şef serviciu în cadrul CE Oltenia) au fost împuterniciţi să facă demersurile legale pentru înregistrarea Consiliului Judeţean Gorj în acţionariatul CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, în şedinţa trecută a acţionarilor. Nu s-a întâmplat asta nici ieri, Marin Condescu nemairecunoscând decizia AGA.

În şedinţa anterioară a AGA, acesta şi ceilalţi acţionari prin reprezentanţii lor, adică SC Artego, Primăria Târgu Jiu, CE Oltenia şi USMO, au aprobat decizia de intrare a CJ în rândul acţionarilor, împuternicind două persoane să ducă la îndeplinire această hotărâre. Sorin Olaru a mers şi  ieri la Marin Condescu, cel din urmă declarând că decizia anterioară AGA, întocmită în opt exemplare, cu toate semnăturile şi ştampilele entităţilor mai sus amintite,  nu mai e… valabilă (!).

Se manifestă ca şi cum ar fi PROPRIETARUL CS Pandurii

Reprezentantul CE Oltenia, Sorin Olaru, a primit în schimb din partea ortacului-şef un alt convocator, semnat, evident, de Condescu, primarul Florin Cârciumaru şi de managerul Artego, Viorel David, pentru data de 16 ianuarie. Convocatorul nu poartă şi semnătura din partea finanţatorului principal al CS Pandurii, adică CE Oltenia. Cu alte cuvinte, Marin Condescu s-a sucit, punând în aplicare propria regulă, încălcând o decizie AGA perfect legală. Oameni din mediul energetic îşi pun întrebarea dacă nu cumva apucăturile lui Marin Condescu ţin (cel puţin) de vreo tulburare de personalitate a acestuia, având în vedere faptul că se imaginează şi se şi manifestă ca un stăpân al unui bun public, respectiv clubul de fotbal Pandurii.

Dosarul ajunge azi la Judecătorie

Prin urmare, intrarea CJ Gorj în acţionariatul clubului de fotbal a eşuat, urmând ca astăzi reprezentantul CEO, Sorin Olaru (fără să meargă „de mânuţă” cu Marin Condescu), să se prezinte la Judecătoria Târgu Jiu cu documentele ştampilate şi avizate în ultima şedinţă AGA, pentru a înregistra instituţia în acţionariatul CS Pandurii.

loading...
Loading...

Citește și

Târgujieni, MURIȚI liniștiți, incompetenții sunt tot la încasare! Securitatea şi siguranţa civică, la voia întâmplării! Primarul municipiului Tg-Jiu, șeful Poliției Locale, prefectul județului, inspectorul șef al IPJ Gorj și membrii ATOP, INEXISTENȚI!

Insulița Jiului – cartierul Bicaz – municipiul Tg-Jiu, este locul unde se poate muri în …

2 comentarii

  1. Nea Marine,vezi ca nu tine de cald Grebla de acolo de unde este,repliazate si matale ca va cam lasat din brate basinescu asta al vostru! I s au cam scurtat bratele si nu mai poate tine decat familia!!!!!!

  2. Gata cu nea Marin?E basma curata,spalacita de nasii cu care a participat la desmatul ,jefuit al mineritului si energiei oltene,fara ca cei abilitati sa sufle ceva!?Or stii ei ce or stii?Doar nu au luat de la ei ci din buzunarul saracului!Caruia ai ia tot mai multi bani pe curent electric,si alte utilitati sau dari fiscale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.