CONDESCU: Pandurii va evita FALIMENTUL


Miercuri, clubul de fotbal a reușit să suspende la Curtea de Apel Craiova decizia judecătorilor de la Târgu-Jiu, care au declarat falimentul.

Principalul creditor al clubului de fotbal îl critică din nou pe administratorul judiciar, care a cerut, la 3 luni după aprobarea programului de reorganizare, după intrarea în insolvență, falimentul grupării gorjene. Marin Condescu afirmă că nu există motive pentru ca Pandurii Lignitul să intre în faliment atât timp cât are de încasat creanțe mai mari decât datoria reală. „Am demonstrat în instanță că avem dreptate. Sper să se termine cât mai repede acțiunile în instanță, să încasăm banii, să achităm obligațiile către angajați, jucători și finanțe”, spune Condescu. Fostul boss al pandurilor acuză din nou că, începând cu anul 2014, s-a dorit băgarea în faliment cu orice preț a Pandurii Lignitul pentru a se pierde urma banilor care au fost prinși în bugetele acționarilor, însă nu au mai ajuns în conturile clubului. Marin Condescu îl critică și pe primarul Târgu-Jiului, despre care spune că a devenit “expert” în Clubul Pandurii, vorbind de contractul de comodat, suspendat în anul 2014, înainte de a începe lucrările la stadion. Fostul președinte al grupării gorjene este nemulțumit că nici până acum autoritățile locale nu au prelungit contractul și nu au pus la dispoziția clubului investițiile realizate de-a lungul anilor. Condescu acuză că s-au comis fapte penale prin închirierea bunurilor către alte echipe de fotbal. Marcel Romanescu a anunțat, recent, că, în 2020, va înceta contractul de comodat, iar stadionul va reveni în administrarea Primăriei Târgu-Jiu.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.