duminică , 16 februarie 2020 - 21:09

Condescu, PREȘEDINTELE USMO doar PE HÂRTIE. Cine iese la ATAC!


Dan Pârvulescu susține că Marin Condescu nu poate vorbi în numele Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia, pentru că nu are mandatul sindicatelor.

Liderul FNME a obținut, pe 2 septembrie, anul trecut, prin vot postul de președinte al USMO. Marin Condescu a contestat alegerile pe motiv că au fost organizate cu încălcarea statutului. Instanța de judecată a decis să-i dea câștig de cauză fostului lider al Federației Naționale Mine Energie. Actual președinte al FNME spune însă că Marin Condescu nu are mandat de conducere din partea sindicatelor din Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia. “La USMO nu s-a mai întrunit un organ de conducere de foarte mult timp. Condescu nu poate vorbi în numele USMO-ului, pentru că nu are mandatul sindicatelor. Este doar pe hârtie președinte USMO. Nu are decizie patrimonială, nu mai are mandat să vorbească în numele sindicatelor. Dacă o face e în nume propriu. Sindicatele din Oltenia, din FNME s-au delimitat de activitățile astea precum cea de la Pandurii, care au adus numai o imagine proastă. Conform deciziei judecătoriei, președintele USMO e Marin Condescu, numai că împreună cu Biroul Executiv nu mai are mandat de doi ani. Știți că am organizat alegeri, numai că o doamnă judecătoare a interpretat cu totul altceva decât era în realitate. Cu toate că am fost ales președinte, nu am fost validat la judecătorie. Atunci când toate sindicatele din USMO vor dori se vor organiza din nou alegeri dacă nu Condescu rămâne agățat, dar fără putere de decizie patrimonială ”, a declarat Dan Pârvulescu.

Loading...

Citește și

Sute de locuri de muncă în Spania, la cules de fructe roșii! ANUNȚUL făcut de AJOFM Gorj

Reprezentanții Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj promovează sute de locuri de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.