CONDESCU RĂSPUNDE AVERTISMENTULUI lui Romanescu


Fostul preşedinte al Clubului Pandurii îi transmite primarului Târgu-Jiului că poate rezilia contractul de comodat oricând, dacă plăteşte 20 de milioane de euro.

Marin Condescu susţine că cele 20 de milioane de euro, cerute de Clubul Pandurii Primăriei Târgu-Jiu printr-o adresă trimisă de administratorul special, Marin Golea, reprezintă contravaloarea investiților pe care clubul de fotbal le-a făcut, în ultimii 15 ani, la stadionul municipal. Este vorba despre amenajarea terenului 1 și realizarea Centrului de Copii și Juniori. Reacţia fostului boss de la Pandurii vine după ce primarul Marcel Romanescu s-a arătat deranjat de adresa venită de la clubul de fotbal. Edilul nu a agreat că a fost pusă condiţia prelungirii contractului de comodat pentru stadion, din 2020, pe încă 15 ani, ori să se achite 20 de milioane de euro. “Este o adresă normală. Bineînţeles că proprietarul poate renunţa în orice moment la contract, la fel cum s-a procedat în 2014, când au început lucrările la stadion, despăgubind clubul de fotbal cu valoarea investiţiilor, care va fi evaluată de un evaluator. Valoarea de inventar a investiţiilor făcute de către Clubul Pandurii este de 20 de milioane de euro. După ce îi trece revolta, domnul primar poate plăti aceşti bani şi Pandurii va juca pe stadion, poate va plăti o chirie pentru acest lucru. În contractul de comodat este un capitol special, prevede că, la sfârşitul înţelegerii, toate investiţiile cu destinaţie sportivă făcute de către Pandurii trec în proprietatea primăriei gratuit. Contractul de comodat se încheie la anul pentru terenul numărul 1, iar pentru Centrul de Copii şi Juniori, în 2035 ”, a declarat Condescu.

Intră clubul în FALIMENT la sfârşitul lunii februarie?

Viitorul Clubului Pandurii s-ar putea decide pe 20 februarie, când este programat procesul contra acţionarilor la Curtea de Apel Craiova. Judecătorii vor hotărî dacă gruparea gorjeană va primi cele 2 milioane de euro contribuţii din trecut neachitate solicitate acţionarilor. Marin Condescu spune că dacă se va pierde procesul, clubul va intra în faliment, însă îşi va continua activitatea în liga a IV-a. “Procesul Pandurii-acționari a fost amânat pentru data de 20 februarie. Pe 14 februarie, este program procesul legat de conturile acționarilor, blocate de Pandurii, pentru plata cotizațiilor din trecut. Din punctul nostru de vedere, pe 20 februarie, se va finaliza procesul la Craiova. Dacă nu se câştigă procesul, se intră în faliment, dar clubul nu va dispărea. Îşi va relua activitatea din liga a IV-a, va rămâne tot beneficiarul cotractului de comodat şi va începe din nou, ca şi alte echipe, munca de promovare în ligile superioare ale fotbalului românesc”, a conchis Condescu.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Un comentariu

  1. Gata Marine, ți l-ai trecut pe persoană fizică, pezevenchiule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.