CONDESCU, REACŢIE după AMENDA dată de ITM clubului Pandurii


Fostul preşedinte al clubului de fotbal anunţă că sacţiunea de 10.000 de lei aplicată de inspectorii de muncă pentru neplata salariilor angajaţilor pe o perioadă de un an va fi contestată.

Marin Condescu susţine că gruparea gorjeană nu a putut plăti salariile angajaților Clubului Pandurii pentru că au fost blocate conturile, până în luna noiembrie a anului trecut. În plus, spune că nici bani nu au prea fost în vistieria clubului. Condescu este nemulţumit de faptul că acționarii clubului de fotbal au apelat la tot felul de tertipuri în instanţă pentru a amâna verdictul în procesul privind cotizațiile din trecut. “Din noiembrie, de când au fost blocate conturile, nu ni s-a mai permis să mai acordăm salariile conform legii. Banca a refuzat să ne permită accesul la bani, invocând dispoziţiile legale, clubul nu a putut face plăţi. Lucrurile se vor lămuri. Sunt convins că domnul Romanescu a acţionat în conformitate cu legea. Vom contesta amenda unde ne vor fi premise căile de atac. Ce putea face clubul, dacă banca nu ne-a permis să facem plăţi. Nici bani nu au fost să se achite integral salariile angajaţilor. Sunt greutăţi foarte mari, sperăm să trecem peste ele. Nu putem condamna nici ITM- ul, fiindcă a acţionat în conformitate cu legea. Nu e vina clubului, ci a celor ca s-au angajat că finanţează clubul, în schimb au găsit tot felul de metode legale pentru a amâna verdictul în procesul privind cotizațiile din trecut. Corect ar fi fost ca procesul la de Curtea de Apel Craiova să se termine cât mai repede. Atât timp cât clubul are de primit bani nu putem decât să fim convinşi că Pandurii îşi va continua activitatea fotbalistică”, a conchis fostul preşedinte al clubului de fotbal.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Un comentariu

  1. Domnule, sunt tatal unui băiat care joaca la dvs, la juniori. Și nu înțeleg. În fiecare lună toți părinții strâng bani ptr. plata salariului antrenorului. Suma e de 100 lei de copil. Și acum spuneți că antrenorii sunt neplătiți? Vă rog să faceți cercetări, altfel voi sesiza poliția și ANAF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.