Condiţiile OMV Petrom, refuzate de 3 firme. 900 de angajaţi, ÎN AER!

omv1

A trecut aproape un an de când Petrofac şi-a anunţat plecarea, iar soarta salariaţilor din Ţicleni încă nu este hotărâtă. Din informaţiile care au apărut în rândul salariaţilor, se pare că niciuna din cele trei firme nu sunt de acord cu condiţiile impuse de OMV Petrom.

Licitaţia s-a ţinut, au fost depuse caietele de sarcini, însă ofertele nu au fost deschise. Se pare că OMV Petrom şi cele trei firme încă nu au ajuns la un acord. Celor trei firme care au fost selectate pentru negocieri nu le convin condiţiile impuse de OMV-ului. Din informaţiile apărute în rândul angajaţilor, se pare că nicio firmă nu vrea să preia fieldul de la Ţicleni în condiţiile impuse de OMV Petrom. Compania petrolieră OMV vrea să predea fieldul de la Ţicleni în aceleaşi condiţii în care l-a predat Petrofacului. Petrofac a preluat, gratis, de la Petrom, fieldul de la Țicleni. Însă, în contractul comercial pe care l-au avut cu Petrom, societatea a fost obligată să investească 150 de milioane de dolari. OMV doreşte să facă acelaşi lucru şi cu firma cea nouă. Nu vrea să schimbe clauzele contractului făcut cu Petrofac acum 5 ani.

Activităţile vor fi externalizate

În cazul în care nicio firmă nu va accepta condiţiile impuse de OMV, fieldul de la Ţicleni va fi preluat chiar de Petrom. Acest lucru nu este tocmai bun pentru angajaţii din oraş. Dacă va reveni la Ţicleni, OMV va continua programul de externalizare. Astfel, Petrom va externaliza toate activităţile, iar în oraş va fi un conglomerat de cel puţin trei firme. Din toate actvităţile din aceea zonă, OMV va rămâne doar cu parcurile şi cu sondele.

Petrofac vrea să-şi vândă acţiunile

Pentru a-şi mai achita din datorii, societatea vrea să-şi vândă acţiunile firmei care ar prelua zona petrolieră din Ţicleni. Niciuna din cele trei firme venite la negocieri nu sunt de acord să cumpere acţiunile Petrofac. Amintim că Petrofac a terminat anul 2014 cu pierderi în valoare 19 milioane de dolari.

loading...
Loading...

Citește și

Un bărbat drogat și-a băgat soția însărcinată în spital, după ce a bătut-o cu levierul

O femeie de 29 de ani, din comuna Bălănești, însărcinată în opt luni, care a …

2 comentarii

  1. De vina e directoru si ing Ungureanu Dan doi mafioti care au furat mii de euro si si-au dat prime si salarii de mii de euro.Ungureanu a facut vacanta cu fiusu in Dubai pe banii firmei!

  2. Gazeta de perete!! Alinuța iar o dai in bara!! Refuza condiții, va fi un conglomerat de firme in oraș??! Si Ista înseamnă ca se vor calcă in picioare, vor bloca giratoriu ? Sunt multe 3 firme in oraș? Știu garsoniere unde sunt înregistrate 7 firme dar intr-un oraș??! Cel mai prost si habarnist articol scris inGorj in ultimii 10 ani!! Pariez pe orice ca autoarea habar nu are ce înseamnă caiet de sarcini, cine-l are si cine face o oferta in condițiile caietului de sarcini, Ca nu știe cine e Petrofac!! Care , crede Alinuța, vrea sa vândă actiunile????, sa-si plătească datoriile?? Ce datorii, la întreținere? Atenție, de la capăt: Caietul ( nu caietele) de sarcini e al unei autorități contractante, pe care o vom numi prescurtat -AC! Cei interesați de procedura de ofertare, întocmesc întocmai cu caietul de sarcini , o oferta! Acelea, se deschid sau nu , dacă sunt depuse! oferteleeee! Si-L doare la basca pe AC, dacă-ți convine sau nu caietul de sarcini! Nu e conforma cu cerințelor, nu te califici! Iar Petrofac , mai Draga, este o companie listata la bursa londoneză, mult mai mare ca si OMV, iar datoriile sunt pierderi din variația la bursa a acțiunilor! Si nu am litere si timp, 5ani ar fi nevoie sa pierd , la prima evaluare , sumara, a priceperii tale in ale economiei! Petrofac nu vinde acțiuni, doar acționarii lor care pot fii sute de mii pot sa o facă! Auzi , șeful tău nu-ți da mai bine ceva de lucru la starea vremii, Știați ca..,? Spre bine tău si normal, al vostru -ca si gazeta zic! Si al nostru , consumatori de presa nu elegatii, total pe lângă subiecte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: