Conducerea CE Oltenia, în PIONEZE!


Deşi nimeni nu are ce să reproşeze actualului manager al CEO, Sorin Boza, surse ministeriale anunţă că „nimeni şi nimic nu e bătut în cuie”. Sorin Boza a fost numit şef al Complexului Energetic Oltenia, în decembrie 2016, la un an după schimbarea lui Laurenţiu Ciurel.

Directorul CE Oltenia, Sorinel Boza, a declarat că a mers vineri, la Bucureşti, unde s-a întâlnit şi cu secretarul de stat, Doru Vişan. Acesta a participat la şedinţa Consiliului de Supraveghere: ” Şedinţa CS a început la prânz şi s-a terminat spre seară. Am discutat vreo două ore şi cu secretarul de stat, Doru Vişan, pe tema bugetului CEO pe 2017 şi despre investiţiile necesare în sistem, pentru modernizarea unor capacităţi de producţie. Nu este vorba despre nicio schimbare….”, a spus Sorin Boza, referindu-se la ştirile din presa locală care anunţau schimbarea sa din funcţie.

Surse de la minister

Potrivit unor surse de la Ministerul Energiei, Sorin Boza nu s-a „edificat” ca o persoană care să genereze probleme companiei, dimpotrivă: „Nu a încălcat nicio lege, niciun amendament, nimic care să ducă la schimbarea sa. S-a dovedit un om cu bune intenţii, indiferent de contextul politic. Nu s-a pus problema schimbării lui din fruntea CE Oltenia”.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este Sergiu Sgurescu, în vârstă …

2 comentarii

  1. Neștiința sau greșeala de redactare ?Corect se scrie”piuneza”

  2. Pionezei?? 😁😁😁 scolita in facultățile ce urmeaza a fi desființate de CUB? Piuneza-Piuneze spun urmasii daco-romano-cumano-etceteta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.