Conducerea CE Oltenia: NU s-a făcut nimic de CINCI ani de zile!


Sunt probleme cu salariile în Complexul Energetic Oltenia, spune preşedintele Directoratului, Sorin Boza. Acesta a făcut cunoscut, însă, că angajaţii companiei vor beneficia de majorări salariale, însă nu în acest an. Măsura viitoare vizează angajaţii cu salarii mici.

Sorin Boza: „Sunt multe probleme legate cu salariile. Sunt carențe mari. Doi oameni care fac aceeași muncă sunt plătiți diferit. Nu s-a făcut nimic cinci ani de zile, se așteaptă să se facă miracole în șase luni. Încet-încet se pot rezolva toate problemele și în momentul conceperii Bugetului de venituri și cheltuieli pe anul viitor putem să luăm în calcul o creștere a salariilor mici“, a mai declarat acesta.

loading...
Loading...

Citește și

LIDER din CEO – SUPĂRAT pe PREMIERUL Dăncilă

Vicepreşedintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, şi-a exprimat din nou nemulţumirea, pe pagina de socializare, …

2 comentarii

  1. Doi oameni care fac aceeași muncă sunt plătiți diferit, spune dl SB. Realitatea este alta: Doi oameni care sunt pe aceiasi functie si la acelas loc de munca sunt platiti diferit. Cel ce munceste are salariu mai mic, cei ce nu fac nimic sunt cu pile si au salariul mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.