sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 23:13

Conducerea clubului Pandurii negociază eventualele prelungiri de contracte cu jucătorii rămași în lot


Pandurii are încă un lot destul de numeros dacă va păstra toţi jucătorii pe care i-a avut la final de sezon, cu excepţia celor cinci care au plecat deja de la Târgu Jiu. Tudoran, Dodoi, Brînzan, Blejdea şi Dănescu sunt cei care au semnat contracte cu alte echipe, dar din lotul de 32 de jucători mai rămân încă 27 care pot juca în continuare la Pandurii.

Antrenorul Adrian Bogoi a discutat deja cu conducerea pe tema prelungirii contractelor, fiind întrebat dacă doreşte să renunţe la vreun jucător din lot. „Vom forma echipa în jurul unui nucleu de jucători care rămân aici, dintre cei vechi. După cum bine se ştie deja cinci jucători au plecat şi au semnat cu alte echipe, mai sunt şi jucători la final de contract care nu ştim dacă vor prelungi contractele. Eu am fost întrebat dacă doresc să îi păstrez. Şi în mare aş dori să continue pentru că sunt jucători tineri şi i-aş dori în continuare. Iar dacă avem posibilitatea aş dori să aducem şi jucători care să ridice nivelul calitativ, pentru că avem nevoie”, a explicat Bogoi.

Până atunci conducerea clubului va negocia cu cei rămaşi în lot eventualele prelungiri de contracte: „Eu am fost întrebat nominal dacă doresc să rămână jucătorii şi, după cum se ştie, eu cam de când am semnat la Pandurii, de un an şi jumătate, nu mi-am exprimat dorinţa să plece vreun jucător la mai rău, numai la mai bine. Au plecat din alte motive, nu din cauza mea, cei care au plecat. Majoritatea au plecat că au avut oferte, alţii au ales alte echipe din cauza problemelor financiare de la noi. Dar nu au plecat pentru că eu am dorit să plece. încă nu s-au semnat prelungirile de contracte pentru cei care sunt încă în lot, dar au fost discuţii preliminare cu ei şi o parte dintre ei vor să continue la Târgu Jiu, dar vor şi ei să ştie pe ce se bazează exact. Situaţia financiară este foarte importantă pentru ei la începutul noului sezon”.

La final de sezon, pe lângă cei cinci fotbalişti care au plecat deja, mai făceau parte din lot: Bratu, Ciobanu, Almic, Costache, Nicolae Cotolan, Mihai Cotolan, Cristea, Dănăricu, Dinu Ivănescu, Milos Draka, Gheorghe, Kim Du Ho, Lică, Măicăneanu, Safta, Rasoveanu, Oiţă, Opriţa, Popescu, Raiciu, Şendroiu, Tănăsoiu, Teodosescu, Trancă, Mudăvoiu, Vasilescu şi Vodă.

loading...
Loading...

Citește și

Etapă cu ghinion pentru echipele din Gorj. Pandurii a fost învinsă în minutul 90+7 iar Viitorul a făcut egal după ce a avut superioritate numerică

ASU Poli a fost superioară pe toată durata jocului în faţa echipei Pandurii, una plină …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: