Conducerea Minprest ar putea fi demisă. Directorul Giorgi și tot Consiliul de Administrație, la mâna lui Boza!


Acționarii Minprest Serv SA, societate la care CEO deține 95% din acțiuni, vor aproba, la finele lunii viitoare situațiile financiare pentru anul precedent.În condițiile în care firma a înregistrat pierderi, iar atât directorul Gabriel Giorgi, cât și administratorii acesteia nu și-au îndeplinit criteriile de performanță acționarul majoritar al societății, prin reprezentantul său în AGA, ar putea pune pe tapet revocarea mandatelor membrilor Consiliului de Administrație, iar, ulterior, forul de conducere poate decide dacă se impune ruperea mandatului lui Giorgi.

AGA a Minprest Serv SA va aproba, în ședința din 26 mai, situațiile financiare pe anul 2016 pe baza rapoartelor anuale prezentate de administratori, comitetul de nominalizare și remunerare, comisia de cenzori, respectiv bilanțul societății pentru exercițiul financiar precedent.
Cum societatea a înregistrat o pierdere de 9.769 lei în 2016, în condițiile în care nici directorul general și nici administratorii nu și-au atins indicatorii de performanță, soarta acestora poate fi decisă de acționarul majoritar, adică CEO, prin reprezentantul său în AGA.
Gabriel Giorgi a realizat doar 72,26% din obiectivele și criteriile de performanță propuse pentru anul precedent, cu toate că a încasat o leafă lunară de 8.900 de lei.
Nici membrii Consiliului de Administrație nu sunt mult mai bine plasați cu doar 72,47% realizați din indicatorii de performanță, în situația în care au încasat o indemnizație fixă lunară de 1.780 de lei.
Atât Giorgi, cât și cei cinci administratori sunt la limită cu indicatorii de performanță, întrucât la 70% ei puteau fi revocați fără alte discuții însă nici cele două procente peste nu-i salvează de demitere, ei fiind practic, în acest moment, la mâna directorului CEO, Sorin Boza.

Loading...

Citește și

Polițist de la Înmatriculări, acuzat că a luat mită de 26 de ori

Un agent de Poliție din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.