duminică , 15 decembrie 2019 - 20:46

Conducta de canalizare din satul Cornești, dezvelită la două luni de la îngropare


Lucrările făcute la canalizarea din satul Cornești, comuna Bălești, nu sunt de calitate. O dovedește tocmai lucrările făcute recent la conducta în cauză, care pe o porțiune de aproximativ 2 kilometri a fost dezvelită pentru ca la aceasta să fie verificată, știut fiind că regulile de realizare a investiției ar fi fost încălcate de constructor. Lucrarea a fost realizată de o firmă din capitală, care a subcontractat investiția altor societăți.

Lucrările la canalizare au început în acest an după ce în decembrie se solicita la APM Gorj aviz de mediu pentru „Înființare rețea de canalizare și stație de epurare în satele Cornești, Găvănești, Stolojani, Tălpășești, DN 67 Tămășești-pod Jaleș, comuna Bălești, jud Gorj”, propus a fi amplasat în: comuna Bălești, satele Cornești, Găvănești, Stoloșani, Tălpășești, Tămășești, județul Gorj, titular fiind UAT Bălești. Lucrarea a început câteva luni mai târziu și nu s-a terminat nici până în prezent. Legat de investiție s-au făcut mai multe acuzații și sesizări cum că lucrarea este realizată deficitar, nefiind respectat caietul de sarcini și proiectul propriu-zis. Primarul comunei a fost înștiințat în scris că firma constructoare nu respectă proiectul, conducta fiind așezată fără stratul de nisip corespunzător. Cert este că în aceste ultime zile, conducta din Cornești a fost decopertată iar în șanțul săpat s-au făcut lucrări. Cetățenii cred că aceste lucrări au la bază tocmai sesizările la adresa constructorului, care astfel și-ar încerca să-și remedieze o parte din greșelile făcute, de teama anchetatorilor.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: