Consilier local pus să sape șanțuri cu cei de la ajutorul social


În urma sentinței judecătorești a Curții de Apel Craiova, date pe 13 iunie 2019, consilierul local Leonida Belgher, de la Alimpești, este obligat să presteze 100 de ore în folosul comunității pentru primăria din localitate. Deja secretarul instituției i-a pregătit un program de lucru consilierului local și l-a pus să sape șanțuri în comună alături de cei de la ajutor social. Belgher s-a arătat nemulțumit, deși măsura este prevăzută în sentința definitivă care l-a condamnat la 1 an și șase luni cu suspendare pe un termen de supraveghere de 3 ani și la interdicția de a conduce un autovehicul.

Leonida Belgher trebuie să sape șanțuri în Alimpești timp de 100 de ore. Cel puțin asta au stabilit reprezentanții primăriei care spun că alesul local i-ar fi șicanat în ultimii ani iar acum au și ei ocazia să-i întoarcă gesturile. Pentru Belgher s-a făcut și o condică de pontaj, dar condamnatul nu prea este de acord cu sarcinile ce ia-u fost trasate. Astăzi, Belgher a anunțat că se va posta în fața CSM, la București, pentru a protesta împotriva sentinței judecătorești primite joi. ,,Voi intra în greva foamei, miercuri, pe timp nelimitat, la București, în fața Consiliului Superior al Magistraturii. Vreau să știr toată țara ce se întâmplă în județul acesta. Nu sunt vinovat”, a spus Belgher.
De altfel, acesta speră la o revizuire a pedepsei de către CSM.
În 2011, Belgher a mai făcut greva foamei în fața IPJ Gorj pentru că i-a fost demolată casa ilegal, fiind nevoit să locuiască într-un garaj.

loading...
Loading...

Citește și

Directori menținuți ilegal în funcții la Serviciul de Ambulanța Gorj

Ministerul Sănătății a dat aviz negativ pentru doi dintre directorii Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: