Consilierul CEO, Ion Ruşeţ, vorbeşte despre AMENINŢĂRI!


Ion Ruşeţ, consilierul directorului CEO, Sorinel Boza, a declarat că în ultima perioadă compania a fost supusă unor atacuri din exterior. Afirmaţia sa a fost postată pe pagina de Facebook a Sindicatului Liber Roşia.

Ruşeţ nu a precizat dacă a fost vorba de factori externi, din zona politică sau din alte domenii de activitate.
Potrivit lui Ion Ruşeţ, Complexul Energetic Oltenia a încheiat anul trecut pe profit şi este de ceva vreme pe o linie de stabilitate. „Acesta ar putea fi şi motivul pentru care colosul energetic este ţinta unor atacuri din partea unor factori interesaţi ca societatea să nu fie un factor de echilibru în Sistemul Energetic Naţional.
Pe piaţa de energie din ţară este o concurenţă între producătorii de energie, cu toate că lucrurile ar trebui să fie reglementate în favoarea menţinerii interesului statului, respectiv menţinerea independenţei energetice a ţării”, este părerea acestuia, fără alte argumente sau detalii cu privire la cei care „atacă” CEO, astfel încât să fie ameninţat interesul
statului.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

2 comentarii

  1. Bai Ruset, amenintarea vine din interior, din nepriceperea conducerii! Anul trecut ati fraudat fondul de mediu cam cu 1 milion certificate de CO2 ca sa isi ia conducerea bani pe contractul de mandat. E bine?

  2. Tu esti cea mai mare amenintare . Tu si jocurile tale de culise ca la poker . Tu si manevrele tale prin care manaresti contractele cu firmele de casa pentru parandarat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.