sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 19:00

Consiliul de Administrație al școlii din Bengești- Ciocadia cere ca profa de română să fie supusă unei noi testări psihologice!


Întrunit săptămână trecută, Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale Bengești-Ciocadia a pus pe tapet problema profei de limba română care a revoltat părinții elevilor dar și școlarii, prin comportamentul ciudat la catedră și mai ales prin modalitățile unice de predare a materiei. Profesorii au cerut că acest cadru didactic să fie supus unei alte testări psihologice, profa având deja un certificat care i-au permis accesul în învățământ.

Evenimentele din ultimele zile, care au afectat școală și calificativele primite recent de profesoară impun această măsură suplimentară.
Mai mulți părinți au amenințat că își vor retrage copii de la școală urmare a păstrării la catedră a cadrului didactic respectiv venit din toamnă la această școală de la un liceu din Târgu Jiu. La adresa comportamentului cadrului didactic s-a făcut și o reclamație la postul de poliție din comună.

Ce spune Legea Educației nr.1/2011

Articolul 233
(1) Personalul didactic cuprinde persoanele din sistemul de învățământ responsabile cu instruirea și educația.
(2) Din categoria personalului didactic pot face parte persoanele care îndeplinesc condițiile de studii prevăzute de lege, care au capacitatea de exercitare deplină a drepturilor, o conduită morală conformă deontologiei profesionale și sunt apte din punct de vedere medical și psihologic pentru îndeplinirea funcției.


loading...
Loading...

Citește și

Dezvăluire șocantă în cazul crimei din Piața Centrală Târgu-Jiu! Mesajele pe care le-a postat autorul faptei pe rețelele de socializare, înainte de omor

Bărbatul din Târgu-Cărbunești, arestat preventiv de judecătorii de la Tribunalul Gorj, pe 1 ianuarie, după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.