Consiliul Persoanelor Vârstnice al Județului Gorj, în vizită la complexurile de îngrijire și asistență din subordinea DGASPC


Consiliul Persoanelor Vârstnice al Județului Gorj s-a deplasat, miercuri, 19 iunie 2019, la Complexul de Îngrijire și Asistență (CÎA) Suseni și la Complexul de Îngrijire și Asistență (CÎA) Dobrița, ambele aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj. Activitatea a fost coordonată de către Petre Rădulescu, președintele Consiliului Persoanelor Vârstnice al Județului Gorj, înscriindu-se în obiectivele Consiliului.

A devenit deja tradiție ca reprezentanții Consiliului Persoanelor Vârstnice să viziteze, împreună cu membrii Comitetului de Dialog Civic, complexurile de îngrijire și asistență subordonate DGASPC Gorj, ocazie cu care se poartă discuții cu beneficiarii și se observă condițiile de viață ale acestora. La fel s-a întâmplat și de această dată, iar oaspeții au adus și daruri pentru beneficiari, acestea constând în sucuri, apă minerală, prăjituri și cozonac.
Le mulțumim membrilor Consiliului Persoanelor Vârstnice al Județului Gorj, în special domnului președinte Petre Rădulescu, pentru darurile oferite beneficiarilor, dar și pentru dorința de a continua tradiția organizării acestei vizite.
Petre Rădulescu, președintele Consiliului Persoanelor Vârstnice al Județului Gorj, a apreciat în mod special implicarea conducerii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, precum și a conducerii Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni și Complexului de Îngrijire și Asistență Dobrița, pentru asigurarea unor condiții optime de viață persoanelor găzduite în cele două centre sociale.

loading...
Loading...

Citește și

Novăcenii sărbătoresc “140 de ani de la nașterea lui Dumitru Brezulescu”

Primăria Orașului Novaci prin Casa de Cultură Novaci, Obștea Banca Gilortul Novaci și Liceul Teoretic …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: