Contactele sexuale frecvente lărgesc vaginul?

Femeile, ca şi bărbaţii, sunt adesea preocupate de mărimea propriului organ intim, vaginul în cazul lor. Ele cred că dacă este prea larg, partenerii nu se vor simţi bine, dacă este prea îngust, nu vor avea ele parte de plăcere deoarece actul sexual se desfăşoară cu dificultate şi este dureros.

Specialiştii sunt de părere că lărgirea vaginului ca urmare a unei vieţi sexuale intense este un simplu mit. Vaginul funcţionează ca un elastic, se întinde şi revine la forma iniţială.

Situaţiile în care vaginul îşi modifică dimensiunile de-a lungul vieţii

Dacă ai născut, dacă ai slăbit prea mult, dacă ai trecut printr-o intervenţie chirurgicală ginecologică sau printr-o schimbare hormonală. Însă, cea mai semnificativă schimbare are loc după o naştere, dar este o situaţie temporară, astfel încât în alte situaţii nu ar trebui să îţi faci prea multe probleme. Iar pentru tonifierea musculaturii din această zonă, exerciţiile Kegel sunt suficiente şi capabile să facă adevărate minuni.

Pe de altă parte, înainte de a te gândi că vaginul tău este prea larg, prea scurt sau deloc pe gustul partenerului, gândeşte-te la câte forme şi mărimi de penis există. Iar dacă naşterea unui copil nu influenţează într-o foarte mare măsură dimensiunea vaginului, cum ar reuşi un penis să facă acest lucru?

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.