Contractul de muncă al unui lider de sindicat din CEO, REÎNNOIT cu dificultate de Directorat! Burlan s-a opus!


Lui Constantin Crețan, liderul Sindicatului Lignitul Oltenia, angajat referent la CE Oltenia i-a expirat contractul cu compania, act ce a fost reînnoit cu trei luni în urmă. Acesta a fost angajat la Medserv Min dar s-a transferat referent în CEO. Prelungirea contractului lui Crețan a trecut prin ultimul Directorat, întrunit la finalul lunii trecute. Pe fondul unor tensiuni privind schimbarea acestuia organism, Consiliul de Supraveghere având deja o altă componență, o parte a membrilor Directoratului nu au fost de acord cu această prelungire a contractului liderului de sindicat.

Pensionarul Crețan lucrează de anul trecut în acest sistem, contractul lui fiind prelungit de patru ori anul trecut iar în 2019 deja de două ori. Constantin Crețan a recunoscut în 2018 că a fost angajat referent în CE Oltenia în schimbul a 2,5 hectare de pădure, negând că administrația i-ar fi făcut vreun favor așa cum a anunțat la acel moment Constantin Mitrescu. A anunțat că va lucra în companie un an pentru a-și întregi stagiul de cotizare și a putea încasa o pensie normală, nu pe caz de boală cum încasa în martie anul trecut. A trecut însă anul iar Crețan a rămas în CEO, iar la finalul săptămânii trecute a cerut o nouă prelungire de contract, în condițiile în care situația companiei este problematică, pe data de 1 iulie putând fi schimbat tot Directoratul.
În acest organism s-a pus pe tapet contractul lui Crețan iar, Daniel Burlan, susțin surse din companie, a protestat pentru reînnoirea acestui act. Cu greu, prelungirea a trecut însă de Directorat, Crețan mai adăugând la pensie încă trei luni la stagiul de cotizare.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.