sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 16:56

Contractul pentru transportul minerilor din Motru a expirat! Urmează negocieri cu administrația CEO în perioada de precontract


Contractul CE Oltenia cu firma afaceristului Mihai Murdeală a expirat la începutul acestui an, dar acesta a fost prelungit pentru 15 zile, pentru ca salariații unităților aparținând EMC Motru să nu sufere în lipsa mijloacelor de transport care trebuie să îi ducă zilnic, conform CCM, spre locul de muncă și retur, spre domiciliu. În cauză se va organiza, cu siguranță, o licitație sau se va merge pe negociere, pentru o mai mică perioadă de timp.

La începutul acestui an, firmei private care asigură, contra cost, transportul minerilor din Motru de la domiciliul călătorilor spre locurile de muncă și retur i-a expirat contractul de muncă. Beneficiarii nu au rămas însă fără mijloacele de transport deoarece administrația a găsit o cale să prelungească contractul pentru 15 zile, până când se va găsi o soluție provizorie care să convină ambelor părți. În decursul anului trecut, au existat câteva probleme în cerea ce privește transportul de calitate al salariaților EMC Motru, mai multe mijloace de transport defectându-se pe traseu, ori neasigurând căldura călătorilor, lucruri care s-au remediat după discuții între reprezentanții administrației CEO și firma privată.

loading...
Loading...

Citește și

Pensiunea mezinului primarului de Bustuchin, invizibilă de aproape 12 ani! Terenul concesionat din 2008, închiriat la firme private

Un consilier local liberal din Bustuchin lansează acuzații grave la adresa primarului comunei, Ion Ciocea, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.