CONTRE Ruşeţ-Roşca pe tema SCHIMBĂRILOR de DIRECTORI în CEO


Consilierul managerului CE Oltenia îi transmite liderului sindical din zona Motru că a trecut vremea când directorii erau schimbați la presiuni sindicale.

Ion Ruşeţ a reacţionat după ce, săptămâna trecută, Nelu Roşca a cerut schimbarea din funcții a directorilor Gheorghe Dobrițanu și Ion Paraschivu. Vicepreşedintele FNME i-a acuzat pe cei doi de fugă de răspundere şi că n-au făcut nimic privind lipsa de personal sau condițiile de lucru din carierele miniere. Ruşeţ susţine că Roşca este o voce singulară. “A trecut vremea când directorii erau schimbați la presiuni sindicale. Deciziile privind eventuale schimbări se vor lua numai de cele două organisme de conducere, Directorat şi Consiliul de Supraveghere, în urma unor analize temeinice. Exclud din start luarea unor decizii privind schimbarea unor conducători din Complexul Oltenia la presiunea sindicală. Când au existat situaţii de criză, s-au luat decizii extrem de rapide. Domnul Roşca este o voce singulară”, a declarat consilierul managerului CEO.

Roşca: Ruşeţ NU cunoaşte realitatea din cariere

În replică, Nelu Roşca spune că Ion Ruşeţ nu ştie cu ce probleme se confruntă mineritul la ora actuală. “Am cerut demiterea şefilor Direcţiei Miniere pentru că nu sunt implicaţi în procesul de producţie. Nu au fost în stare să facă o analiză pe care să o prezinte Directoratului. Există o mare lipsă de personal, de subansamble, piese, activitatea este îngreunată, salariaţii sunt puşi în pericol, la fel şi utilajele. Este normal să fiu supărat şi să cer demiterea dumnealor. Nu poţi fi superficial când e vorba de mii de vieţi. Domnul Ruşeţ poate spune ce doreşte, e normal, e consilierul domnului director. Vă asigur însă că nu cunoaşte realitatea din cariere. Nu contează că sunt o voce singulară. Şi un salariat, dacă ridică astfel de probleme, ar trebui să fie luat în calcul”, a precizat liderul sindical.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

3 comentarii

  1. Pendula…om al muncii fara p..a…

  2. Fiindca nici Rosca nu cunoaste realitatea din Cariera Rosiuta decat ceva ce a auzit de la locotenentii lui, trebuie neaparat sa fie trimis in productie. Ar fi mai bine pentru oameni cu toate ca Rosca ar incurca productia. Ar speria si excavatoarele si benzile ar lua-o la vale.Ma, tu iti mai aduci aminte cand Ciurel te-a pus in Consiliul de administratie la Min Prest? Ce mare scula erai si cum au trecut vremurile pe langa tine de ai ramas vorbind singur.

  3. Acolo la Rosiuta s-a format un grup de borfasi, analfabeti, nuli in meserie si hoti. Ei cred ca a venit vremea sa se impuna in viata economica si politica din Motru. Eu le sugerez sa se apuce de munca, sa nu mai fure ca altfel ii las pe drumuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.