CONTURILE, BLOCATE în companie. Ce se întâmplă cu SALARIILE

minprest_giorgi

Societatea prestatoare de servicii în minerit are probleme cu lichiditățile și se află aproape în imposibilitatea de a-și mai desfășura unele activități.

Cum acționarul majoritar al Minprest Rovinari, Complexul Energetic Oltenia, s-a confruntat, în ultimele luni, cu mari probleme legate de vânzare de energie, de suferit a avut, cum e normal, și societatea prestatoare de servicii. CEO nu a plătit serviciile efectuate de angajații prestatorului, așa că societatea s-a ales cu conturile blocate. Gabriel Giorgi speră ca problema să se rezolve rapid.“Să sperăm că vor veni vremuri mai bune şi la Minprest. Societatea a resimțit faptul că CEO a avut probleme privind vânzarea de energie. Avem probleme cu lichiditățile, dări neplătite către stat, undeva la 2 milioane de lei, facturi scadente, care nu au fost încasate. Sper ca, odată cu creșterea livrărilor de energie, să putem beneficia și noi de banii pe care trebuia să-i încasăm demult. E vorba de 4 milioane de lei plus penalități. Sper să-i încasăm cât mai repede pentru a debloca situația. Conturile societății sunt blocate de o lună de zile”, a declarat directorul Minprest Rovinari.

Cu jalba-n proțap, la ușa noului manager CEO

Gabriel Giorgi are de gând ca, săptămâna acesta, să meargă la discuții cu noul șef al Complexului Energetic Oltenia pentru a încerca să deblocheze situația de la Minprest. Directorul prestatorului de servicii dă asigurări că angajații își vor primi, ca și până acum, salariile la zi. “Complexul Energetic Oltenia a trecut printr-o perioadă grea, eu am înțeles această situație. Într-adevăr, în ultima perioadă, am început să ne încasăm periodic facturi mai vechi. Nu s-a pus problema de rea voință. O să încerc ca, săptămâna aceasta, să am o discuție cu noul manager pentru a debloca situația. Sunt aproape o mie de oameni care lucrează în Minprest și e foarte greu să ne mai desfășurăm activitatea, neavând lichidități pentru că ne trebuie echipamente, tot felul de material care țin de natura serviciilor pe care le prestăm noi. Nu o să apară probleme cu plata salariilor la timp, pentru că acestea sunt prioritare. Și luna aceasta au fost plătite la zi pentru că nu sunt condiționate de plata dărilor către stat ”, a ținut să precizeze șeful prestatorului de servicii.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. cata vreme va sta director Giorgi, se va alege praful de toate. Schimbati-l fratilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.