Copiii a 14 salariați decedați în 2017-2018, angajați la CEO!


Comisia Mixtă Administrație- Sindicate, care a avut loc joi la CEO a aprobat angajarea a 14 copii ai salariaților companiei decedați în perioada 2017-2018. De altfel, hotărârea privind aplicarea CCM-ului pentru copiii decedaților a fost aprobată recent de Directoratul societății. În cadrul ședinței s-a mai discutat despre prelungirea termenului pentru depunerea cererii de acordare a cotei de cărbune în natură. Comisia nu a fost de acord cu prelungirea cerută de unii salariați.

În cursul zilei de joi au avut loc la CE Oltenia două ședințe importante, Directoratul și Comisia Mixtă. Directoratul chiar s-a întrerupt pentru comisia respectivă și a fost reluat după ședința la care au participat liderii de sindicat și reprezentanții administrației companiei. În ședință s-au informat membrii în legătură cu angajarea celor 14 rude ale salariaților morți, avizul dându-l deja Directoratul. Acordul comisiei a fost unul pozitiv chiar dacă demersul a fost mai mult facultativ.
S-au aprobat apoi dosarele sociale, cu banii pentru cei care au suportat intervenții chirurgicale.
Ultimul punct pe ordinea de zi a fost cel legat de prelungirea perioadei de depunere a cererilor de cărbune, termenul expirând la sfârșitul lunii iulie. Comisia nu a fost de acord cu a prelungi nici măcar cu 15 zile termenul de depunere a cererilor pentru întârziați.

loading...
Loading...

Citește și

Scandalul „PEDICHIURA LUI ROTARU” a băgat-o în spital pe femeia de serviciu a Direcției de Patrimoniu. Jupânul Rotaru, „SPĂLAT” ca la Nufărul cu INTERESE INVENTATE

Două salariate ale Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Tg-Jiu, au avut nevoie de …

2 comentarii

  1. Bravo oamenilor. Așa trebuie. Felicitări încă odată directoratului pentru intenția pozitivă și ajutorul oferit. Felicitări și celor care au susținut ideea.

  2. V-a arătat Boza și acum ca are suflet mare!!!! Bravo tuturor implicați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.