Copiii-indigo. Teoria uluitoare a noii rase de oameni cu puteri paranormale


O nouă teorie a conspirației bântuie lumea amatorilor de mistere: se vorbește despre „copiii indigo” ca fiind etapa următoare a evoluției omului pe Terra.

„Copiii indigo” au fost denumiți așa după culoarea aurei pe care o poartă, dar și pentru că această nouă rasă umană are idealuri mărețe pe planeta Pământ, spun promotorii teoriei esoterice.

Idealurile acestor copii sunt de ordin spiritual și doar cu ajutorul copiilor indigo lumea materialistă se poate schimba într-un în care valorile morale și spirituale sunt culmile spre care trebuie să viseze oricine, potrivit Efemeride.ro.

Copiii Indigo se incarnează pe Pământ de 100 de ani încoace. Primii oameni Indigo au fost pionieri şi deschizători de drumuri. După al doilea război mondial, s-au născut în număr semnificativ, şi aceştia sunt adulţii Indigo de azi.

Adepții teoriei spun că în anii ’70 s-a născut un val mare de oameni Indigo astfel că acum avem o întreagă generaţie de oameni Indigo care acum sunt în jurul vârstei de 30 de ani şi care sunt pe cale a-şi ocupa locurile că leaderi în lume. Oamenii Indigo au continuat să se nască până prin anul 2000, cu abilităţi crescânde şi grade sofisticate de creativitate şi tehnologie.”S-au născut cu abilitatea de a vindeca prin puterea minţii boli la care medicina modernă nu a găsit încă leacuri. Sunt capabili de a vedea viitorul limpede şi cunosc trecutul omenirii şi al Pământului, fără ca cineva să le fi vorbit vreodată despre asta. Sunt extraordinar de talentaţi, cu un IQ aproape de genialitate. Scriu, citesc, pictează, cântă din fragedă pruncie. Înţeleg adevăruri pe care adulţii nu reuşesc să le desluşească, sunt capabili de a lua cele mai înţelepte decizii, judecă matur, cântărind atent fiecare situaţie. Ei ştiu că în această viaţă au o misiune crucială: aceea de a schimba lumea. Despre ei se spune că sunt reprezentanţii noii rase umane. Ei sunt copiii viitorului, copiii mileniului, copiii indigo”, spun specialiștii în parapsihologie citati de Formula-As.

Unul dintre acești copii-indigo este Igor Ionin, un tânăr din Rusia de 13 ani şi fost hărăzit cu un dar deosebit: acela al vindecării fără atingere, prin masaj ener­ge­tic. Aşa se face că zilnic, în lo­cu­inţa de pe strada Ivan Kons­tantinovici Aivazovski, din Mos­cova, unde locuieşte, se pe­rindă valuri de oa­meni care îi so­licită ajutorul.

Iar Igor, „fiul în­ge­ri­lor”, aşa cum este numit, se stră­duieşte din răsputeri să îi ajute pe toţi. Nu primeşte de la ni­meni niciun ban, nu­trind con­vin­gerea că, dacă ar primi, pute­rile tămă­duitoare i-ar dispărea pentru totdeauna.

Capacităţile deosebite ale lui Igor Ionin au fost atent studiate de mai mulţi savanţi din Rusia, medici, psi­hologi, fizicieni, specialişti în parapsihologie.

Bă­iatul-vraci a fost invitat la multe emisiuni televizate, la conferinţe şi manifestări ştiinţifice. Despre el s-au scris zeci de articole şi s-au realizat mai multe filme docu­mentare. Aşa a aflat despre abilităţile lui Igor şi Galina Baghirova, expert în psihologia copilului, cea care de ani de zile studiază fenomenul copiilor indigo.

Ea în­săşi renumită în Rusia pentru capacităţile sale extra­sen­zoriale, Galina Baghirova a lansat, în urmă cu câţi­va ani, campania de educare şi conştientizare a părin­ţilor „Copilul meu are un al şaselea simţ”. Prin inter­me­diul cursurilor, conferinţelor şi al unor show-uri tele­vi­zate, psihologul Baghirova îi invită pe părinţii copiilor cu proprietăţi extrasenzoriale să îşi împărtă­şească ex­perien­ţele, încercând astfel să con­ştientizeze şi sen­sibilizeze opinia publică în legătură cu faptul că aceşti copii nu sunt nişte „ciudăţenii” ale naturii, ci re­pre­zentanţii noii rase umane.

Renumita specialistă în parapsihologie a pus bazele unei şcoli speciale la Moscova, unde copiii indigo în­vaţă cum să-şi descopere şi înţeleagă puterile cu care au fost înzestraţi, să şi le dezvolte şi să le valorifice. Aici sunt înscrişi zeci de copii cu diferite abilităţi, unii prevăd viitorul, alţii comunică cu spiritele, alţii sunt capabili să pună diagnosticul unei afecţiuni prin simpla atingere ş.a.m.d. Igor Ionin este unul dintre cei mai activi cursanţi ai săi.

Căci, în cadrul şcolii, se ţin şi diferite conferinţe demonstrative, prin intermediul că­ro­ra Galina Baghirova încearcă să dovedească pu­blicului că înzestrările acestor copii sunt cât se poate de reale. Cel mai des utilizat experiment este cel prin care se dovedeşte că subiecţii sunt capabili de a vedea ceea ce oamenii obişnuiţi nu văd. Recent, în capitala rusă a avut loc o astfel de demonstraţie. La experiment au luat parte cinci copii indigo.
sursa:realitatea.net

Loading...

Citește și

«Coronavirusul, armă biologică, se va răspândi peste tot în lume». Iată care ar fi antidotul!

Adevăr sau invenție? Despre epidemia de coronavirus care se va răspândi peste tot în lume …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.