duminică , 23 februarie 2020 - 17:01

Copiii și dascălii de la Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu” sunt alături de Mihnea: Dumnezeu să-l ajute să revină la școală sănătos!

Mihnea-Florin-Valceanu

Comunitatea gorjeană s-a adunat în jurul lui Mihnea, băiatul aflat acum în suferință într-unul din spitalele Capitalei. După gravul accident întâmplat la sfârșitul anului trecut pe pârtia de schi de la Rânca, Mihnea înfruntă în această perioadă poate cea mai grea încercare a vieții lui. El știe că nu este singur, că sute de copii se roagă pentru însănătoșirea lui, mii de oameni din Gorj care i-au citit cu lacrimi povestea încercând să-i vină acum în ajutor.

director-scoala-4-popescu

Elevii C.N. „Ecaterina Teodoroiu (acolo unde Mihnea învață) și ai C.N. „Tudor Vladimirescu”  se vor „bate” într-un meci de baschet organizat chiar de ei, luni, 27 ianuarie la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, în scop caritabil. Banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi donați familiei lui Mihnea Vîlceanu pentru ca băiatul să poată primi tratamente de specialitate într-o clinică din străinătate.

Să poată merge din nou!

Speranța tuturor este ca Mihnea să poată merge din nou. Nefericirea acestui copil stă în faptul că în accidentul de la Rânca, coloana vertebrală a fost lezată foarte grav. De la sine înțeles este că recuperarea funcțiilor locomotorii va dura destul de mult, iar efortul lui Mihnea de a învinge această problemă va fi unul enorm. Dar, așa cum ați putut vedea de-a lungul timpului, oamenii din Gorj (și nu numai) se pot mobiliza la nevoie, iar gesturile extraordinare pot schimba destine.

Trebuie redată speranța și bucuria de a zâmbi!

Copiii și profesorii de la Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu” și-au dorit foarte mult să vină în ajutorul lui Mihnea. E bine de știut că, de câțiva ani, mai exact din 2009, această școală derulează numeroase activități de voluntariat la care participă părinții, elevii și toate cadrele didactice din instituție. Pentru băiatul de 17 ani, acum imobilizat și departe de casă, elevii de aici, și cei mici și cei mai mari, au strâns o sumă consistentă pentru a-i folosi lui Mihnea. „Săptămâna trecută am reușit să ajutăm cu suma de 8.000 lei familia elevului Mihnea Vîlceanu, care a suferit un grav accident pe pârtia de schi de la Rînca, sperând ca Dumnezeu să-l ajute să revină la școală sănătos. Banii au fost donați de elevi, părinți și cadre didactice, toți fiind impresionați de nenorocirea care s-a abătut asupra acestei familii. Îi dorim lui Mihnea să revină curând la școală!”, a declarat directorul Șecolii Gimnaziale „Alexandru Ștefulescu”, Aurel Popescu. De asemenea, unitatea de învățământ a derulat și un proiect Comenius Regio, cu finanțare europeană pe o perioadă de doi ani, vizând dezvoltatea voluntariatului la nivelul școlii și al municipiului Târgu-Jiu, tocmai pentru a veni în sprijinul  celor aflați în dificultate: copii abandonați, bătrâni singuri, persoane cu mari probleme de sănătate. „Ajutorul nostru constă în sume de bani, alimente, jucării și mult suflet, pentru a reda celor necăjiți speranța și bucuria de a zâmbi”,  a mai spus directorul Popescu.

Loading...

Citește și

Bordușanu îl atacă pe primarul Romanescu dar îi răspunde Paraschiv!

Secretarul general al PSD Gorj, Anca Bordușanu, l-a criticat, ieri pe primarul Marcel Romanescu pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.