Corcoață, greu de ucis! A scăpat de a doua revocare din funcție pentru că nominalizații lui Jianu erau prea slabi


Ședința de îndată programată, marți, cu începere de la ora 16.00, pe ordinea de zi fiind înființarea a unei noi AGA UATAA, cu doi membrii, nu cu nouă câți au fost de structura suspendată, și mandatul de revocare a administratorul special Eugen Corcoață și numirea altuia în funcție nu s-a ținut.

Asta din lipsă de cvorum, deorece la apelul făcut de primarul Jianu nu au participăat decât opt consilieri din cei 19, mai exact 6 de la PNL, unul de la UNPR și independentul lon Sanda. Cei din urmă au fost cei care, tot timpul, au asigurat voturile necesare anumitor proiecte inițiate de primar, nu atât de benefice pentru comunitate, un exemplu fiind aprobarea organigramei mărite a primăriei, a majorării salariului consilierei personale a edilului local și scoaterea la concurs a mai multor posturi pentru apropiați ai PNL.
Cu toate că aranjamentele erau făcute pentru trecerea acestor proiecte, totul s-a oprit în momentul în care consilierii au aflat pe cine se dorește a fi nominalizați în AGA de edilul Jianu dar și pentru funcția lui Corcoață. Mai exact, edilul își dorește în AGA UATAA pe consilierul local Dumitru Pintea, pensionar, fost șef al Jandarmeriei Motru cu o pensie de peste 7000 de lei lunar, care locuiește în Mehedinți dar are mutație pe Motru, în timp ce a doua propunere ar fi fost Cristian Bulgariu, electrician la Cariera Roșiuța, promovat președinte de asociație de către Jianu.
Pentru postul de administrator special, propus ar fi fost consilierul local PNL, Dorin Drăghici, angajat al SC UATAA.

Promovări promise la ședința de partid a PNL Motru pentru turul II

Aceste nominalizări au nemulțumit consilierii chiar și pe cei liberali, unii vociferând că se înlocuiesc unii răi cu alții și mai răi. De asemenea, tot din rândul membrilor PNL, se zvonește că postul de director de la Direcția Publică Motru este antrenat Țurlea Mihai, patronul unui bar din Motru, fost lider al PRU Motru, simpatizant Pro România care a susținut-o pe deputata Khraibani pentru postul de primar. Acesta deține 500 de mp de teren din domeniul public pentru care nu a plătit decât parțial. Mai mult acesta a închiriat terenul cu ocazia Zilelor Municipiului altor persoane.
Pentru postul de director la APAREGIO Motru este pregătit Brânzan Sebastian, angajat al UEF, jurist la această unitate, singurul său merit pentru funcție fiind de a critica PSD.
Toate aceste informații i-au determinat pe aleși să nu participe la ședință pe motiv că sunt atrași într-o capcană, cu cei nominalizați pe funcții situația orașului urmând să se înrăutățească.

loading...
Loading...

Citește și

Sindicalistul Roșca: „Între 80-100 de salariați ai Carierei Roșiuța ies la pensie până în martie!”

Nelu Roșca, liderul Sindicatului Liber Cariera Roșiuța, a declarat ieri la un post de radio …

3 comentarii

  1. Doom Primar….! Poate găsiți un post și pentru Sachelarie Leonard!

  2. De râsul plânsului!Dar de ce nu își dă odată demisia acest Corcoață?Nu vede că nimeni nu îl mai vrea?A ajuns să se milogească la toți de zici că e sărac și nu are ce mânca.E o mare rușine cum a condus această unitate și unde a dus-o de fapt! Rușine să le fie și consilierilor care l-au ținut în brațe! Văd ei la următoarele alegeri ce pățesc!

  3. Sachelarie leonard este programat pentru la anul…acum urmeaza 2 angajări… ! 1 casier la Aparegio( blondă nereușită) si o consilieră (cu țațe mari)!
    Sa confirme Gigel Jianu daca este adevărat sau fals!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.