Corcoață, în prag de destituire! Ședința decisivă peste o săptămână


Eugen Corcoață, directorul UATAA Motru, își numără zilele în funcție. Cel puțin asta speră primarul Gigel Jianu care le-a cerut consilierilor, ca la ședința de joia viitoare, să-i apobe, prin vot, demiterea administratorului special al uzinei de agent termic din municipiu. Primarul i-a adus în scris mai multe acuze lui Corcoață, pe linia managementului defectuos și al prejudicierii societății CL cu mai multe miliarde, considerând că acesta a adus un prejudiciu uzinei cumpărând scump certificatele de CO2, la care însă și el a contribuit.

Acuzele grave ale primarului curg atât la adresa lui Corcoață cât și firmei Siomax, administrator judiciar al uzinei. Rămâne de văzut dacă Corcoață va reacționa în vreun fel la acuzele primarului aduse lui și uzinei sau dacă va asista nepăsător așteptând demiterea din funcție.
Nu ar fi exclus ca Eugen Corcoață să-și înainteze singur demisia lăsând castana încinsă în mâna primarului, știut fiind faptul că respectivul este pensionar și încasează peste 4000 de lei lunar și mai face parte și dintr-un Consiliu de Administrație de unde mai ia 2000 de lei lunar.
Nu este pentru prima dată când Jianu aduse acuze lui Corcoață și Siomax, declarând public chiar că le va face plângere la DNA.
Scandalul nu face bine comunității deoarece uzina nu are stocuri asigurare de păcură și cărbune, mai mulți cetățeni debranșându-se de la rețeaua cu probleme și montându-și centrale pe gaz.
Din 7000 de apartament acum mai sunt branșate aproximativ 5200, plus instituțiile de învățământ din oraș.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.