Corcoață, trimis de tot la pensie! Afacerist condamnat la 9 luni cu suspendare, încă sub supraveghere, administrator special UATAA


Adunarea Generală a Acționarilor, întrunită luni în ședință la cererea Siomax, administratorul judiciar al uzinei, a decis destituirea lui Eugen Corcoață din funcția de administrator special al unității și înlocuirea sa cu liberalul Mihail Aurel Țurlea, deținătorul unui bar din Motru. Țurlea va conduce uzina până în aprilie când aceasta ar trebui să iasă din insolvență, funcția de manager al UATAA, urmând să fie ocupată prin concurs. Numirea lui Țurlea, liberal de o jumătate de an, după ce a trecut pe la Pro România și PRU, este controversată deoarece în septembrie 2018 acesta a fost condamnat definitiv la 9 luni cu suspendare pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Noul administrator special se află încă în perioada de supraveghere de 2 ani.
Noul administrator special al UATAA este obligat până pe 24 septembrie 2020 potrivit sentinței Judecătoriei Strehaia, rămase definitive pe 24 septembrie 2018 la Curtea de Apel Craiova, să se prezinte la Serviciul de Probațiune Gorj la datele stabilite de acesta, să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa, să anunțe în prealabil schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile, să comunice schimbarea locului de muncă și să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență. Cu toate acestea, AGA UATAA a trecut peste condamnarea lui Țurlea, la 9 luni de închisoare cu suspendare, chiar dacă sentința impune supraveghere pentru 2 ani, plata unor daune morale de 7000 de lei și peste 2400 de lei Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, în solidar cu fosta sa soție și l-a numit administrator special. Asta la uzina aflată până în aprilie în insolvență, asta dacă autoritățile locale nu decid o prelungire cu încă un an a insolvenței UATAA Motru.
Condamnarea lui Țurlea, fost candidat PRU la fotoliul de primar al municipiului, a avut loc ca urmare a unei agresiuni săvârșite de acesta și de fosta soție asupra socrilor omului politic, se vehiculează în localitate.
Țurlea este vicepreședinte al PNL Motru și a beneficiat de sprijin politic pentru nominalizarea sa în funcție.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.