Cornelia, „Îngerașul” lui Beni Bejinaru, despăgubită de proxenet! Vezi ce sumă a decis instanța

bejinaru-m-1

Lăcătușul mecanic Aristică Bejinaru, fost angajat al carierei Miniere Roșiuța, va petrece șapte ani după gratii, aceasta fiind pedeaspa decisă de magistrații Tribunalului Gorj. Sentința nu este însă definitivă și cel mai probabil Beni Bejinaru o va ataca. Magistrații Tribunalului Gorj au decis și ce despăgubiri trebuie să achite cei doi inculpați fetelor pe care le-au traficat și pe care le-au obligat să se prostitueze. Fostul lăcătuș mecanic la CEO a susţinut mereu că este nevinovat şi că doar a întreţinut raporturi sexuale cu o parte a victimelor din dosarul său, însă niciodată nu a practicat proxenetismul şi că nu a câştigat vreun ban de pe urma lor.

 

Șapte ani de închisoare trebuie să execute Aristică Benone Bejinaru, proxenetul din Motru, care a nenorocit mai multe tinere, obligându-le să se prostitueze. „(…) contopeşte pedepsele de mai sus în pedeapsa cea mai grea, de 5 ani închisoare, la care adaugă sporul de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite ( respectiv două pedepse de 3 ani) de 2 ani închisoare, inculpatul urmând să execute pedeapsa rezultantă de 7 ani închisoare. (…) menţine măsura preventivă a arestului la domiciliu luată faţă de inculpat”, au decis magistrații Tribunalului Gorj. De asemenea, complicele său Casian Bejat Muja a fost condamnat la cinci ani și 10 luni de închisoare cu executare, fiind acuzat de complicitate la trafic de persoane. „(…) contopeşte pedepsele de mai sus în pedeapsa cea mai grea, de 5 ani închisoare, la care adaugă sporul de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite ( respectiv pedeapsa de 2 ani şi cea de 8 luni) de 10 luni şi 20 de zile închisoare, inculpatul urmând să execute pedeapsa rezultantă de 5 ani, 10 luni şi 20 de zile închisoare”, au decis magistrații. Sentința de la Tribunalul Gorj nu este definitivă și va fi atacată de Beni Bejinaru.

Cât vor primi victimele proxenetului Beni

Cornelia Botescu a fost îndrăgostită de Aristică Bejinaru, a locuit cu el în apartamentul său din Motru și a spus în fața magistraților, că, de dragul lui, a acceptat să se prostitueze. Fata, căreia Beni Bejinaru îi spunea „Îngerașul”, a declarat că a câștigat pentru proxenet 10.000 de euro și a cerut daune morale în valoare de 20.000 de euro. Magistrații gorjeni au decis altceva, iar fata va primi doar 20.000 lei: „Obligă inculpatul Bejinaru Aristică Benoni la plata către partea civilă Botescu Eugenia Cornelia a sumei de 20.000 lei, cu titlu de daune morale, și (…) la plata sumei de 3.000 lei, reprezentând cheltuieli de judecată către partea civilă Botescu Eugenia Cornelia”, scrie în sentință.
De asemenea, judecătorii au mai hotărât ca și Denisa Boulescu, o altă victimă a proxenetului, să primească 4.000 de euro. Denisa era minoră în 2010 când, prin intermediul unei prostituate cu experienţă, l-a cunoscut pe Bejinaru. A fost dusă de aceasta pe litoral, la Mamaia, unde, după ce i-a satisfăcut toate poftele proxenetului, Beni a scos-o la „produs”. Denisa a povestit în fața judecătorilor că a rămas însărcinată şi că a rămas cu traume care nu s-au vindecat. „(…) admite civilă exercitată de părţile civile Boulescu Elena Denisa, Botescu Eugenia Cornelia şi obligă inculpaţii Bejinaru Aristică Benoni şi Bejat Muja Casian, la plata către partea civilă Boulescu Elena Denisa a sumei de câte 2.000 euro, cu titlu de daune morale”, spun magistrații.

Condamnare și pentru Delia Stoiceanu

Magistrații Tribunalului Gorj au condamnat-o pe tânăra Delia Stoiceanu la închisoare cu suspendare și la muncă în folosul comunității. „suspendă executarea pedepsei sub supraveghere şi stabileşte termen de încercare de 2 ani (…) inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Corcova, judeţul Mehedinţi sau Şcoala Gimnazială Corcova, judeţul Mehedinţi, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare”, scrie în sentința publicată pe site-ul Tribunalului Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Un șofer al CEO a accidentat mortal un pensionar în Filiași!

Un pensionar în vârstă de 75 de ani și-a pierdut viața, luni dimineață, după ce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: