sâmbătă , 19 octombrie 2019 - 0:00

Cornelia Orleanu, pe podiumul Next Star Antena 1

Cornelia Orleanu, 9 ani, din Turceni, s-a clasat pe locul al treilea al concursului Next Star, difuzat de postul de televiziune Antena 1. Cornelia a cucerit atât publicul din toată țara, cât și juriul format din artiști importanți.

Deși are doar 9 ani, Cornelia Orleanu știe să își controleze emoțiile și a reușit să impresioneze prin felul său de cânta pe scenă, prin grația și talentul pe care spune că le are de la Dumnezeu. Fetița talentată a câștigat în vara acestui an  premiul I al Festivalului „Domnica Trop” de la Rovinari, iar acum, la sfârșitul anului, a reușit să cucerească toată țara cu muzica sa. Cornelia Orleanu a câștigar ediția cu numărul opt a Next Star, calificându-se în marea finală. Fetița reușește să își controleze emoțiile pe scenă: își închipuie că persoanele din public sunt personaje de desene animate și astfel are evoluții incredibile. Publicul și juriul de la Next Star a aplaudat minute în șir prestația gorjencei. „Eram în grupa pregătitoare, aveam șase ani când am început să cânt. Mama îmi spune că Dumnezeu mi-a dat acest talent, nu l-am moștenit de nicăieri. Eu sunt credincioasă și cred că într-adevăr Dumnezeu m-a ajutat să cânt și mă va ajuta mereu, pentru că tare mult îmi place să cânt. Participarea la Next Star a fost cea mai mare realizare a mea de până acum, mă bucur foarte mutl că am ajuns acolo și din atâția copii talentați, am reușit să ocup un loc pe podium. M-am simțit foarte bine pe scenă, cred că orice copil de vârsta mea își dorește să ajungă pe scena Next Star”, a spus Cornelia Constantin Orleanu.

Privighetoarea Gorjului

Cornelia face parte, din ianuarie 2012, din Grupul „Privighetorile Gorjului”, coordonat de Emilia Dragotoiu Nanu, interpretă cunoscută de muzică populară și un om deosebit. Grupul este alcătuit numai din fete tinere și își desfășoară activitatea la Palatul Copiilor din Rovinari. Luna aceasta, „privighetorile” vor scoate un CD pe piață, care se va intitula „Emilia Dragotoiu Nanu și Privighetorile Gorjului. „Cornelia este un copil foarte inteligent, receptiv, un copil talentat care face cu atâta drag muzică, cântă cu sufletul, de aceea nu are nici atâtea emoții pe scenă, își depășește tracul. Avem mulți copii minunați în Gorj”, a spus profesorul Emilia Dragotoiu Nanu. „Unde am ajuns eu, nu am ajuns singură, am ajuns cu ajutorul unor oameni care m-au susținut din toate punctele de vedere. Pentru asta le mulțumesc doamnei mele profesoare Emilia Dragotoiu Nanu, părinților și bunicilor mei, cadrelor didactice de la Liceul Tehnologic Turceni, în special domnului învățător Stancu Ștefan, pentru că m-a păsuit la școală și a fost alături de mine cu sufletul și, nu în ultimul rând, domnului primar din orașul Turceni, care este un om deosebit. Chiar dacă nu am câștigat marele premiu la Next Star, am câștigat inima multor români care m-au susținut și nu au fost puțini”, a spus Cornelia Orleanu.

loading...
Loading...

Citește și

38 de ani de la revolta anticomunistă a minerilor din Motru! Primarul marchează momentul SEC, intenționează să schimbe denumirea Parcului Central

„Ceauşescu, PCR, pâinea noastră unde e?“, asta au strigat minerii din Motru în octombrie 1981, …

Un comentariu

  1. Ia uite ce articol avem aici!!! As vrea sa va intreb- daca ati vazut emisiunea cu finala- parca mai era o fetita pe nume Antonia,am vazut ca a facut un adevarat show pe acea scena,a cantat cu vocea,cu naiul ,la o nuca parca si la alte instrumente.Ar fi putut sa sune articolul astfel:,,Doua gorjence in finala Next star”. Nu era mai frumos? Credeti ca Antonia este de aruncat?Sau nu era demna de un podium? Cate premii credeti ca au fost? Toti acei copii meritau sa fie pe podium,pentru ca au ajuns acolo,in acea finala. Nu ma mira nimic la acest articol, doar reticenta voastra vis-a vis de Antonia; am observat ca si cand a castigat semifinala micuta Antonia ati scris un articol scotind in relief faptul cum ca ,,desi oamenii spun ca i s-a facut nedreptate Elenei….” Nu sunteti buni de jurnalisti ,dragilor! Nu asa se procedeaza,nu castigati cititori astfel,dimpotriva,va faceti de rusine!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: