sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 4:53

Corneliu Diţescu nu a ameninţat, ci a fost doar „nedumerit” – punct de vedere al CEO

ceo05

Conducerea Complexului Energetic Oltenia a transmis o replică la articolul apărut în ediţia trecută cu referire la şeful SE Turceni, Corneliu Diţescu, acuzat că îşi ameninţă salariaţii. Astfel, „în vederea eficientizării activităţii, SE Turceni a înaintat Directoratului CE Oltenia cinci propuneri de reorganizare a activităţii, dintre care trei au fost aprobate, o alta nu a fost aprobata, iar una a fost aprobată cu unele modificări. În urma măsurilor propuse şi aprobate de conducerea CE Oltenia, s-a realizat reducerea a 13 posturi de conducere şi, implicit, a fondului de salarii aferent SE Turceni. Referitor la organizarea concursului pentru ocuparea postului de sef Coloană Auto din cadrul SE Turceni, facem precizarea că orice post vacant se ocupă prin concurs, conform prevederilor CCM 2013-2014 şi ale procedurii «Promovarea şi avansarea personalului».
În acest sens, SE Turceni a înaintat către conducerea CE Oltenia propunerea pentru organizarea acestui concurs prin adresa nr. 27464/07.10.2013. Postul devenise vacant în urma trecerii d-lui Noroc Constantin în funcţia de tehnician, ca urmare a repetatelor abateri disciplinare constatate de şefii ierarhici şi de Corpul de Control al CE Oltenia, ce au condus la aplicarea a trei sancţiuni disciplinare, în interval de 10 luni. Conform prevederilor Art.61 din Codul Muncii, angajatorul poate dispune concedierea în cazul in care salariatul a săvârşit o abatere gravă sau abateri repetate de la regulile de disciplină a muncii ori de la cele stabilite prin CIM, CCM aplicabil sau Regulament Intern, dar conducerea sucursalei a decis doar schimbarea locului de muncă. Din acest motiv, Directorul SE Turceni şi-a exprimat nedumerirea asupra opţiunii d-lui Noroc Constantin de a se înscrie la concurs, nefiind vorba de a interzice cuiva participarea”, comunică CEO.

loading...
Loading...

Citește și

Pensiunea mezinului primarului de Bustuchin, invizibilă de aproape 12 ani! Terenul concesionat din 2008, închiriat la firme private

Un consilier local liberal din Bustuchin lansează acuzații grave la adresa primarului comunei, Ion Ciocea, …

Un comentariu

  1. Popescu Vasile

    Parca ieri erau 4 sanctiuni=)).sa se hotarasca o data

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.