Cosmin Morega, nou MESAJ pentru LIDERII PSD Gorj


Viceprimarul atrage din nou atenția liderilor organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat să se grăbească și stabilească rapid candidatul la Primăria Motru.

Cosmin Morega a reacţionat după ce, în ultima vreme, au tot apărut informații potrivit cărora liderul PSD Motru, Dorin Hanu, ar vrea să-l impună pe Stelian Vasile candidat. Viceprimarul spune că în organizația municipală nu s-au purtat discuții privind susținerea directorului adjunct al EMC Motru. Morega avertizează din nou că dacă nu se stabilește urgent candidatul la primărie, se poate repeta istoria din 2016, când PSD a pierdut alegerile. Totul, după ce mai mulți social-democrați au plecat și au candidat din partea altor partide, iar votul s-a risipit. „Nu pot să ştiu pe cine susţine domnul Hanu. Nu au fost niciodată discuţii cu privire la suţinerea candidaturii domnului Stelian Vasile la primărie. Tocmai acesta a fost şi motivul pentru care am spus că ar trebui găsite cât mai repede soluţii pentru fiecare localitate în parte, să se stabilească candidatul, nu pentru a fi cunoscut de către partid, ci pentru a putea să-şi facă echipa. Dar văd că se întârzie. Toată lumea spune că, până pe 15 ianuarie sau până la sfârşitul lunii ianuarie, se va şti candidatul pentru fiecare localitate în parte. Am considerat că sunt doar declaraţii pur politice ale unora şi altora şi nu este momentul de a discuta cu Dorin Hanu, să văd ce susţine. Nu face bine partidului ceea ce apare în presă cu privire la organizarea şi organizaţia PSD Motru. Acest lucru nu face decât să dezbine oamenii, să ne uităm urât unii la alţii, să nu avem timp să ne facem o echipă pentru alegerile care mai au puţin şi bat la uşă. Pentru candidatura la primăria municipiului Motru ar trebui un om care chiar a demonstrat şi vrea să facă ceva pentru comunitate. N-aş vrea să cred că şi de această dată, ca în 2016, vom face greşeala de a nu găsi soluţia şi formula optimă de a câştiga primăria Motru. Să nu uităm că, în 2016, eu am fost o victimă colaterală, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă, eu nu am pierdut sau nu au câştigat adversarii primăria, am pierdut-o noi, din cauza unor orgolii ale unor persoane ca să realizăm că s-a greşit şi am pierdut cu toţii”, a declarat Cosmin Morega.

loading...
Loading...

Citește și

Peștișani. Fuiorea, CONVINS că-l ÎNVIGE pe Pigui în alegerile locale

Fostul viceprimar al comunei Peștișani candidează din nou la primărie, de data aceasta, din partea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.