Cosmin Popescu, VEŞTI despre RECTIFICARE. Când vin BANII la primării


Şeful judeţului este convins că Gorjul va primi la rectificare sumele necesare, astfel încât activitatea niciunei primării sau a Consiliului Județean să nu fie afectată

Reprezentanții guvernului au anunțat că administraţiile locale au primit o suplimentare de peste 1 miliard de lei la prima reîmpărțire a banilor publici pe anul acesta. Consiliul Judeţean ar avea nevoie de 9-10 milioane de lei pentru asigurarea funcţionării în bune condiții a instituțiilor subordonate și finanțarea proiecteleor de investiții, conform lui Cosmin Popescu.“Sunt convins că va fi alocată suma necesară, astfel încât să nu fie afectată activitatea niciunei primării sau a Consiliului Județean. 14 august este data limită de aprobare a ordonanței de urgență a guvernului privind rectificarea”, a declarat președintele Consiliului Județean. Cosmin Popescu a reafirmat că principalele criterii după care vor fi împărțiți banii de la județ primăriilor sunt: arieratele, cofinanțările la proiecte finanțate din bani europeni sau guvernamentali și împrumuturile.

loading...
Loading...

Citește și

PREFECT INTERIMAR la Gorj, după promovarea lui Florescu

Subprefectul Sorin Arjoca i-a luat locul fostului prefect, Ciprian Florescu, numit secretar de stat în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: