Costoiu îi ajută pe primarii din Bâlteni și Baia de Fier să obțină bani pentru investiții

Costoiu-camapanie

Ministrul Cercetării le-a promis celor doi edili că-i va sprijini în întocmirea unor proiecte pentru  modernizarea unei școli, a unui cămin cultural și pentru o alimentare cu apă.

Candidatul PSD pentru Colegiul numărul 2 Senat a început în forţă campania electorală. Ministrul Cercetării a fost, deja, în mai multe localități și s-a întâlnit cu sute de oameni. „Am fost la Săuleşti, Bărbăteşti, Bustuchin, Novaci, Baia de Fier, Polovragi, Alimpeşti. Am vizitat obiective de investiţii pe care le-am realizat de-a lungul timpului şi am preluat altele” spune Mihnea Costoiu. La Bâlteni, Mihnea Costoiu a vizitat liceul ce a fost modernizat, anii trecuţi, cu sprijinul său şi a promis că va ajuta autorităţile locale să obţină finanţare şi pentru modernizarea școlii vechi-monument istoric. „Am preluat sarcina reabilitării vechii şcoli, monument istoric. Am şi discutat pe unul dintre programele operaţionale, câțiva consultanți vor veni la Bâlteni să expertizeze clădirea. Vrem să obţinem fonduri europene”, a declarat Mihnea Costoiu. În comuna Baia de Fier, autoritățile locale i-au cerut ministrului Cercetării, Mihnea Costoiu, să le acorde sprijin în obținerea fondurilor necesare pentru modernizarea căminului cultural și pentru alimentarea cu apă. Candidatul PSD la Senat susţine că lucrările la cămin vor începe în perioada imediat următoare. „Am reuşit să rezolvăm, la Baia de Fier, unul dintre proiecte, e vorba despre reabilitarea căminului cultural, un proiect la care lucrăm de mai multe vreme. Zilele acestea, am reuşit să obţinem ordinul de începere a lucrărilor, pentru că le-am promis oamenilor, iar noi, cei de la PSD, când promitem, ne ţinem de cuvânt”, a mai declarat Mihnea Costoiu.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

Un comentariu

  1. Nea Ioane,lasati ma omul fara fosile!!!!!!!!!Ce mai cauti tu acolo?Vrei sa’i iei din voturi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.