Crețan s-a împăcat cu Rușeț: Federația lui Condescu a luat sfârșit

ruset-cretan

Liderul sindical afirmă că după afilierea celor 12 sindicate, care s-au rupt din Federația Națională Mine Eenergie, Univers va deveni cea mai puternică federație sindicală.

Liderii sindicali Constantin Crețan și Ion Rușeț participă astăzi la Consiliul Naţional de Coordonare al Federației Univers. În forurile de conducere ale federației se va aproba afilierea celor 12 sindicate libere din minerit și energie. Liderii acestor sindicate vor primi și funcții de conducere la nivelul federației, conforma statutului. Vicepreședintele Constantin Crețan susține că Ion Rușeț va primi funcția de vicepreședinte, nu pe cea de prim-vicepreședinte. „Rușeț poate deveni prim-vicepreședinte sau președinte doar la Congresul de alegeri din vară/toamnă al federației. Sunt de acord cu afilierea celor 12 sindicate, pentru că devenim cea mai puternică federație”, a declarat Constantin Crețan. Sindicalistul a lăsat armele jos și s-a împăcat cu Ion Rușeț, pe care l-a atacat în ultimele luni. „A luat sfârșit federația compromisă a lui Marin Condescu. O să încerc să colaborez cu Rușeț pe cât posibil – în favoarea salariaților”, a precizat Constantin Crețan.

Crețan vrea ca șefii CEO să cheme liderii Univers la negocieri

Vicepreședintele Federației Univers își dorește ca odată cu afilierea celor 12 sindicate libere din minerit și energie, administrația Complexului Energetic Oltenia să cheme la masa discuțiilor sindicaliștii Univers pentru negocieri. „Vrem să discutăm creșterea salariilor pentru angajați în funcție de pachetele de perfomanță, mai ales că managerul CEO a declarat că se dorește majorarea producției de energie cu 16 % în acest an”, a mai declarat Constantin Crețan.

loading...
Loading...

Citește și

Târgujieni, MURIȚI liniștiți, incompetenții sunt tot la încasare! Securitatea şi siguranţa civică, la voia întâmplării! Primarul municipiului Tg-Jiu, șeful Poliției Locale, prefectul județului, inspectorul șef al IPJ Gorj și membrii ATOP, INEXISTENȚI!

Insulița Jiului – cartierul Bicaz – municipiul Tg-Jiu, este locul unde se poate muri în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.