CRITERIUL de bază la CONCURSURILE pentru ocuparea funcţiilor în CEO! În ce condiţii se SCHIMBĂ comisiile de EXAMEN!


Concursurile pe posturi care încep în CEO după data de 10 iunie vor fi susţinute de peste 50 de salariaţi. Pe lângă pregătirea profesională, cei care susţin aceste examene trebuie să mai îndeplinească o condiţie.

Potrivit preşedintelui Directoratului CEO, Sorin Boza, unul dintre cele mai importante criterii pentru a ocupa locurile din organigrama companiei scoase la concurs, este integritatea: „Este o cerinţă majoră pot să spun. Avem nevoie de oameni care pot îndeplini această condiţie de integritate, pe lângă pregătirea lor profesională”, a spus acesta. Întrebat dacă, aşa cum a fost semnalat în spaţiul public, unii membrii din cele două comisii de examen sunt rude cu cei care susţin concursul pe post, vor exista măsuri, Sorin Boza a mai preciza: „Dacă sunt rude, înlocuim comisia! Simplu! Eu vă asigur, nu am nicio rudă în Gorj”, a mai declarat directorul CEO.

Loading...

Citește și

Primarul Pigui, condamnat la 1 an de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei! L-a instigat pe șoferul Primăriei Peștișani să dea declarații false organelor judiciare!

Primarul comunei Peștișani, Cosmin Pigui, a fost condamnat, marți, 28 ianuarie a.c., la 1 an …

7 comentarii

 1. Domnule Boza
  S-au anuntat comisiile dar posturile pentru care se organizeaza concurs de ce nu sunt anuntate si publicate
  la avizierul tuturor unitatilor CEO si pe pagina de internet a CEO? Sau se stiu dinainte castigatorii si doar ei stiu pe ce posturi se organizeaza concurs? Cum vreti sa castige cel mai bun cum spuneti daca nu stie nimeni care sunt posturile scoase la concurs? Poate un salariat din zona Motru f bine pregatit vrea sa candideze ca sef de cariera la Jilt cum poate afla de concurs?

 2. Nu se afișează pt că nu va fi concurs,e un fiasco,se ştie cine va fi numit.

 3. Galgara cu frectie la un picior de lemn ! Pile , pilute ,politice si nunumai ! Totul este o mascarada ! Nu stiu nici tabla inmultiri 50% dintre candidati ! Despre ce vorbim ?

 4. Boza tu cum te.ai angajat la ceo? Nasu (Costin Borc )care pe vremea aia era ministru te.a angajat inainte de a pleca din guvern….

 5. Boza. Toți care vor candida sunt cei care au supt bine din minerit. Pai nea Boza crezi ca lumea nu stie ca subiectele sunt făcute tot de ei. Pai sa zicem ca Paraschivu este supervizor la acest concurs, pai mai întâi trebuie sa mai învețe si el ca este pe langa meserie si colac peste pupăză are afinități printre candidați. Toți s-au înrudit pe functii. SCÂRBA este definiția acestor acoliti. BOZAAAAA trezeste-te.Ai pus condiții sa nu aibă sanse sa partcipe si inginerii bine pregatiti si integrii. DNA este cu ochii pe voi. V-a fi rău de tot , o sa vedeti.

 6. Care posturi se scot la concurs?

  Care posturi se scot la concurs ?
  Sa se afisesze oficial pe saitul Ceo si la fiecare subunitate in parte.

 7. Sa se facă publicitatea concursurilor

  Care posturi se scot la concurs ?
  Sa se afisesze oficial pe saitul Ceo si la fiecare subunitate in parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.