CRIZĂ de medici la Târgu Jiu!

La Spitalulul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, care este cel mai mare spital din judeţul Gorj, în Unitatea de Primiri Urgenţe sunt şapte medici, deşi ar trebui să fie 11.

”La noi sunt ocupate 7 din 11. Ar mai fi nevoie. Au fost mai puţini în anii trecuţi. În ultimii doi ani au mai venit încă doi, anul trecut unul şi acum doi ani încă unul. Este o specialitate grea, solicitantă. În această situaţie se fac mai multe gărzi, normal ar trebui să fie măcar doi medici de gardă, pentru că numărul de prezentări a crescut de la an la an, simţitor. Tinerii nu prea îmbrăţişează această specialitate. Cei care termină, de obicei pleacă dincolo. Am avut şi noi un coleg, care, după un an, a plecat în Anglia”, a declarat pentru Mediafax, Ramona Oprea, purtătorul de cuvânt al SJU Târgu-Jiu.
Aceasta este medic al Unităţii de Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu, de la înfiinţare.
”La şase luni după ce s-a dat drumul la Urgenţă am venit, în decembrie 2007 s-a dat drumul, în 2008, în iunie, am venit eu. Nu m-am gândit niciodată că aş pleca. Salariile, comparativ cu Anglia, sunt foarte mici la noi”, a mai spus Ramona Oprea.

loading...
Loading...

Citește și

PEDICHIURA lui Rotaru, SUBIECT de GLUME. Tudor: E un nou OBIECTIV TURISTIC în Târgu-Jiu

Viceprimarul Târgu-Jiului, Adrian Tudor, a lansat o serie de ironii la adresa primarului Marcel Romanescu …

6 comentarii

  1. O fi salariile mai mici ca in Anglia dar spagile sunt de 3 ori mai mari . Verificati pe doctoru Vintilescu sa vedeti cum pleaca cu buzunarele pline de fiecare data . Daca vreti sa mearga treaba sa-i coaseti buzunarele la halat .

    • Vintilescu nu e doctor , e un parlit de asistent spagar care si-a facut vila la Tismana si si-a luat Duster , din salariu , evident . Nu din spagi .

      • Nu e un pirlit de asistent cum spui tu ci este Asistent Sef cu studii si daca are Duster are ca munceste in mai multe locuri si nu si bea banii prin circiumi catine .

  2. Incepura indiviziosii sa vorbeasca , le este ciuda ca Ghiuri e destept si se descurca . Ce daca are vila si Duster daca e destept sa mai faca o vila si sa ia 2 Dustere .Doar nu va baga el mana in buzunar milogilor .

    • Astia creca sant subalternele dlui Doctor Ghiuricare vreau sai ia lucul si functia da n au sanse ca dl doctor e destept si are bani .

  3. De unde pana unde faceti vedeta pe spagarul asta ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.